Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 15 November 2012

WTF : Khinzir 'Terbang' Atau 'Terjun' Terkenal Di China (4 Gambar)

Khinzir 'Terbang' Atau 'Terjun' Terkenal Di China.
Khinzir ini dipanggil 'flying pigs' di Huang, China dan ramai pelancong datang melihat khinzir ini terjun dari satu jarak yang agak tinggi. Apabila ditanya kepada pemiliknya, kenapa dia membuat khinzirnya begitu, dia menjawab daging khinzir 'terbang' adalah lebih sedap berbanding yang lain.Harga khinzir ini juga tiga klai ganda lebih mahal dari yang biasa. 

18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

JANGAN ADA LAGI ANJING GILA YANG COMMENT 1st, satu, 2nd,

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

jangan ada anjing yang menyalak bising bila ada orang dapat first......sibok je....sukati orang la nak komen apa....ko sibok kenapa? blog ko ke? admin pon x kecoh mcam ko.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku_skandallxxx ptot pegi tempat nie...ni tempat sesuai bg kau,,,kau kan keturunan babi terbang....

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

babi pun leh terbang hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lucu lah atas aq,pasal leh gadoh2.. Apa kata wak bwah?

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg baju hijau tu aku_skandallxxx la..dia ni kan penternak babi...

jack ham said... Best Blogger Tips

bodoh nyeeee....

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbnrnye korang smue yg rugi ... henti la jadi jahiliyah..hijrah..ubahh

Anonymous said... Best Blogger Tips

sempena maal hijrah, mari kite tgk khinzir terbang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kahkahkah mcm DAPig..

ben xii said... Best Blogger Tips

serupa ibrahim katak

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Aku_skandallxxx

ko ni mmg free gila xde kje kan.. mmg sah la ko ni anjing gila

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo btul la...sibuk jer nk melalak org len dpat first.....ko diam bleh x tenuk? xabis2 nk komen org dpt 1st..
BODO

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cakap orang bodoh tapi dia pun sama gak!! Tak sedar diri!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang memang bodo, lepas tengok babi terus meroyan..hahahahahaa

BAD GINGER said... Best Blogger Tips

hahahahahaha.... aku_skandallxx keturunan babi terbang...hahahahaha

Anas Asyraf said... Best Blogger Tips

flying pig or jumping pig?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hey korang ni X payah lah nak gaduh pasal flying pig ni...x pyah nak rebut2 kan bnyak tu babi tu...ambik lah seorng stu....hahahahhahaahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...