Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 12 November 2012

Horror : [Video] Apa Yang Terjadi Kepada Lelaki Ini?


Fuhh..sedikit info..Beberapa orang lelaki melakukan aksi ngeri dengan melompat dari tebing konkrit ke dalam laut. Namun salah seorang daripadanya bernasib malang apabila lompatannya tidak sampai ke laut tetapi ke tebing. Kepalanya terhantuk pada bucu tebing konkrit dan menyebabkan mukanya terbelah dua.  Doktor yang cuba menyelamatkan lelalki ini dipalorkan berkata,  "What do I do with this?" or "Where do I start with this" was the general message. Lelaki ini mati.


p/s : Sori video ni bising sket yer.. tu je yang ada.. 

Sumber : Here

9 comments:

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

mcam ni la balasannya klau suka tunjuk hebat.....












































Fuck!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku first...jeng3

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo cm2 aku 2nd..jeng3

Anonymous said... Best Blogger Tips

lame. nakharaammmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

dipalorkan opssssss....

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah brape tahun punya video daaaaaa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

lain kali nak terjun, jangan lupa pakai helmet fullface jenama arai.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kesiannya ajal dia mcm tu... ni kat negara arab ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

ya allah.. aku mmg taknak tngk tp sbb pnyela nk tngk cmner tu.. tp mmg tngk dgn mate tertutup sblah, tak brani dgr volume.

nauzubillah lah.. sape yg nak tunjuk hebat tu, tak payah la. sayangi lah nyawa anda. aku sbg perempuan ni tak ingin la nk tngk laki nak tayang hebat cmni...

tolong la.. sayangi nyawa anda.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...