Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 11 November 2012

Cool : Corak "Camouflage" Pada Kereta Bentley Milik Mario Balotelli (4 Gambar)


Ini merupakan gambar kereta Bentley Continental GT milik penyerang Manchester City, Mario Balotelli yang berharga £160,000. Apa yang menarik, dia telah menyaluti kereta tersebut dengan vinyl camouflage askar. Awesome beb..




p/s : This man got skills.. but he is a joke.. such a cry baby..

Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

yahooo..aku 1st.
kat bawah aku semua nya anak babi macam noob and aku_sancalxxx...

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

yeay! Bangganye aku menjadi anak babi macam noob and aku_skandallxxx

jom ramai2 add fesbuk aku yg gila cool ni #facebook.com/RencessRE

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

***facebook.com/RencessREN

Anonymous said... Best Blogger Tips

kepingin mau makan babi agaknya org2 atas ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

blog ni dh jd boring sejak aku_skandallxxx ada...get a life aku_skandallxxx!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

like page aq nanti anti aku_skandallxxx

Anonymous said... Best Blogger Tips

cool? LOL! jadi kereta buruk je sy nampak

WE DO NOT FORGIVE. WE DO NOT FORGET. WE ARE ANONYMOUS. EXPECT US. WE ARE LEGION.

Anonymous said... Best Blogger Tips

"aku skandal" fuck.. blahla.. semak je.. puih!!

ben xii said... Best Blogger Tips

bodoh sial komen komen

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada lagi anjing gila yang comment 1st

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

cibai ah akuskandall libatkan aku sekali... btw huduh gila corak camouflage kete tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck mario mario bross balottelli

Anonymous said... Best Blogger Tips

The car looks fugly. I pass.

And for those who can't handle comment box, I bet your mom teaches you to swear when you were a baby. How sad.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...