Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 13 November 2012

OMG : Pasangan Kekasih Yang Berjantina Pelik (6 Gambar)


Pasangan kekasih ini  kelihatan seperti mana-mana pasangan lain, namun sebenarnya mereka dilahirkan dengan jantina yang bertentangan. Pretty Katie Hill, 18, ​​menghabiskan masa 15 tahun pertama hidupnya sebagai Luke, anak kolonel Marin. Manakala teman lelakinya, Shiva Andrews, 16, dilahirkan sebagai seorang gadis yang dipanggil Emerald yang cemerlang dalam tarian balet dan pernah memenangi pertandingan kecantikan. Kedua-dua nya pernah bergelut dengan kekeliruan seksualiti mereka sehingga menjadi mangsa buli.


Katie selalu terasa seperti seorang gadis yang terperangkap di dalam badan seorang budak lelaki, begitu juga dengan Shiva. Mereka bertemu apabila kedua-dua mereka pergi ke tempat rawatan mengubah jantina di Tulsa, Oklahoma, dan serta-merta jatuh cinta.


Katie, yang kini mempunyai payu dara hasil pengambilan hormon wanita berkata: "Kami sempurna untuk satu sama lain kerana kita kedua-duanya mempunyai masalah yang sama ketika membesar." Pada awalnya, kedua-dua ibu bapa mereka masing-masing mempunyai masalah menerima keadaan anak-anak mereka namun kini teguh menyokong kehidupan mereka.




p/s : Gulp.. dunno what to say man.. 

Sumber : Here

14 comments:

bukhairy said... Best Blogger Tips

hurmmmm.....

fiqueseven said... Best Blogger Tips

siot... pompuan 2 ada halkum..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

encem lah bukhairy..nk kanal...hehehe~ :p

Anonymous said... Best Blogger Tips

butuh pak hang

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

so sorang bapok sorang tomboy? ok....

ben xii said... Best Blogger Tips

ahh persetan semua ini . still ovum dan sperm tak boleh bergabung

jack ham said... Best Blogger Tips

arghhhh puihhh

Norazlinrosli said... Best Blogger Tips

hm..as long as they complete each other..bukan hubungan sejenis pun..and encik ben xii,dalam buku sains mana awk blaja sperm and ovum tak boleh bergabung?hahaha

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

ok la nie...masih complete..jus confuse ngn jantina jerk..sorang pondan..sorang tomboy...but stil pompuan and lelaki..ok la tuh..sperm n ovum stil bergabung.... :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

agak2 si shiva tu ad batang pelir ke?
saje tnye ...

ben xii said... Best Blogger Tips

hai sibengap . kan kat atas stated that mereka dah pergi buat penukaran jantina means that comfirm sexual organ pun ditukar . kalau laki tu dah dibuang kotenya maka bagaimana sperm nak bergabung dengan ovum . kita cerita pasal mereka bukan orang lain. kimaks

Anonymous said... Best Blogger Tips

nanti si boyfriend tu la yang pregnant

Anonymous said... Best Blogger Tips

as long as they complete each other?? Isk salah awak ni ..selagi dia mengubah fitrah kejadian dia,selagi tu tetap haram la dik :) kenapa tak dapat terima takdir jantina dia lagi? maaf ye.just nak perbetulkan ape yg salah je :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

ajaib.. sweet tapi menggelikan. tak tercapai dek akalku

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...