Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 15 November 2012

Cun : Miranda Kerr Yang Super-Menawan Dalam Dress Oren (6 Gambar)

Miranda Kerr Yang Super-Menawan Dalam Dress Oren.
Miranda telah buktikan gadis tak perlu pakai pakaian seksi untuk nampak menawan semasa dia menghadiri Makan Malam Vogue baru-baru ini. 

17 comments:

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

masya allah...maal hijrah ni admin....hari kebesaran islam......post la yg elok2 sikit.....anyway 1st....

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

wah aku skandall dah jadi baik hahahha

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

aku memang baik....org lain je x baik kat aku....

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku skandal dah sedap ratah gambar tetibe masya allah..fake!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salam maal hijrah.
dah tau benda x elok, x payah la masuk and curious sgt nak tau isi topik. contoh pegi ke club, dah tau mmg xde yang eloknya kat situ, ko masuk buat apa? Seriusly, grow up!

jack ham said... Best Blogger Tips

indahnyeee..

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

aku masuk sebab nak berdakwah, mengajak manusia ke jalan yg lurus....aku x sanggup membiarkan anak bangsaku terus bergelumang dengan maksiat.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

berdakwah?...nama pun dah tak senonoh..macam mana nak dakwah orang?...hehehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

untung la orlando bloom

ben xii said... Best Blogger Tips

perangai serupa dajjal aku skandalx. fakk

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku scandal ni mst typical malay kan.. dr kampung mane ko tu? tunjuk alim sgt.. haktui.. smua post kena je ko komen kn.. ishx3.. xsedar dr tul la ko tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahaha fak u la aku skandal....nama pn dh jhanam...nk brdakwah knon....ni msti mak bapak xajar ni cara2 nk brdakwah hahha
bodo nk mampus

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jngn comment yg mbawa pegaduhan di antara umat islam,hormat skit maal hijrah.

Admin

mr.fapson said... Best Blogger Tips

ppeeerrrggghhhhhh
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin ni gilerkan miranda kerr, dah brapa byk post miranda kerr je..

anti-aku skandallxx said... Best Blogger Tips

betul tu, aku sokong anon 21:50,17:16, dan ben xii..

Anas Asyraf said... Best Blogger Tips

Miranda Kerr you're so beautiful.I wish I'm the only guy who is standing beside you :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...