Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 12 November 2012

Cool : Presiden India Lancarkan Tablet Berharga RM63.40 Untuk Pelajar (5 Gambar)


Sebelum ni, kerajaan India telah keluarkan tablet kos rendah iaitu Aakash. Versi baru "Aakash 2" telah dilancarkan semalam oleh Presiden India, Pranab Mukherjee yang hanya dijual dengan harga Rs 1,130 iaitu bersamaan Rm63.40. 

Tablet Aakash 2 Dilengkapi dengan kelajuan prosessor 1GHz, 512 MB ram, dan skrin capacitive 7-inci. Baterinya pula dapat bertahan sehingga 3 jam. 





p/s : Murahnye,, fuhh..harga sebenar tablet ni lebih kurang rm126.80..setelah diberi subsidi 50 peratus jadilah rm63.40..

Sumber : here


17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalo kerajaan msia bg camni baru la student rasa xtbeban sgt..ni kasi kad 1 siswa yg ntah hape2...kad diskaun konon...penipu je lbeh...anyway i am first

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips



























































































hai

Anonymous said... Best Blogger Tips

^ si babi keliaran

Anonymous said... Best Blogger Tips

akuskandalxxx memey babi tahap diploma..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku sokong anon first!!
ntah pape kad diskaun pelajar..
nama je gempak, tp bila guna kt kfc dpt diskaun 40 sen je tuk dinner plate..naharomm

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau semua nak free ko g wat 1 kapal pastu bawak 1 bendera ko sendiri p cari mana tanah kosong ko g pacak bendera ko...dodol...semua nak free je...usaha la ckit...kalau dah pinjam PTPTN tu bayar je la...comfirm2 nak pinjam 2 pencapaian nye x bape...kalau pointer tinggi comfirm2 tukar biasiswa...tolol la pemalas..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

apsal murah sangat? jual la mahal sikit cam kat malaysia, camna kerajaan mau dapat untung banyak

ben xii said... Best Blogger Tips

masalahnya ni pinjaman pelajaran . bukan pinjaman untuk kereta or rumah . kenapa mesti ada interest ? meniaga ke sial

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalo Ko x nk interest pi kumpul duit sejak bayi la sial..
Nama jer student...bodoh nk mampos...
Kalo ko ade rm1000...bg pinjam org rm1000 mcm ne ko nk pastikn ade duit extra utk family?
Sedangkn org asyik pinjam duit ko berulang kali??

Itupon dah 1% jer...ckp pkai konek...
Dpt duit ptptn beli hp,tablet,belanjer awek...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo kat malaysia....jadilah harganya 800 hahaha..
oh malaysiaku

Anonymous said... Best Blogger Tips

bdk2 umngok bebicare mcm 2la xpyh la korg nk gadoh2...xleh ubah da dorg ni...buang mase..zzz

Anonymous said... Best Blogger Tips
















































































Boooooooooooooo!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Asal nama melayu.start dah mnyalak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 20.47: bodoh ke ape cakap pakai konek..
orang cakap pakai mulot.. ko sorang je kot cakap pakai konek.. konek ko ada mulot ke.. bodoh tahap bangang.. bukan semua orang nak free.. tapi kena dengan gaya dan harganya la bodoh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mmg bangang betol sume nie, xreti nk bersyukur!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Manusia akan tunduk dengan duit,manusia hanya pandai cakap walaupun bende tu x jadi pada diri sendiri,...Pendidikan merupakan perniagaan yang amat menguntungkan....Trick dalam perniagaan,adalah umpan...walaupun keuntungan hanya 10sen sekalipun orang akan berterima kasih dan akan bersedia membela .... ada 2 gologan rakyat di MALAYSIA NI,1 : PANDAI BERSYUKUR TP MUDAH TERTIPU N BELAGAK SOMBONG 2: PANDAI BERSYUKUR TP BIJAK N TAU APA ITU UMPAN N APA ITU RACUN... SEGAMA MINDA

Anonymous said... Best Blogger Tips























































































































































































x suke kicap tamin.. TRW itu kicap...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...