Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 16 November 2012

OMG : Sotong Goreng Telur Masin - Gambar VS Realiti (8 Gambar)

Sotong Goreng Telur Masin - Gambar VS Realiti.
Ini Resipi baru tetapi apabila dibandingkan dalam gambar dan rupa dalam realiti, memang agak berbeza eh. Macam tu juga bila kita cuba buat kek seperti dalam buku resipi, memang lain rupanya bila dah dikeluarkan dari ketuhar.

Dalam gambar :


Realiti :

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st???

Anonymous said... Best Blogger Tips

salah step kot..setiap air tgn lain2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cr memasak x sama kot..tp ok je aku tengok..

Ct

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam sedap je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu tandanya ko tak reti buat, tapi tahu nak masak, oklah tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ala, cam megi jugak, gmbar kt bngkusn laen bile da msak pn laen

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin ni wt aku lapaq jaaa..haha

Safari said... Best Blogger Tips

Walaupun lain sikit, tapi nampak mcm sedap je.. slrrpppp

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

teknik salah ni, kena belajar dengan chef riz lagi

Anonymous said... Best Blogger Tips

ADA LAGI ANJING GILA BABI YANG COMMENT 1ST

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 21:05 gila pergi ejek diri sendiri!! Padahal dia lah yang comment 1st

AiZa said... Best Blogger Tips

Yg dlm gamba tu yg xjd..kalo g mkn kedai pon same mcm ko wat~~so mmg jadik la..:-)

Ros Linda said... Best Blogger Tips

salah masak toh. dia kena goreng telur separauh masak dlu. mau xjadi cmgini,, sotong dia akan keluar air kalu goreng nnt dah mixed denagn telur mmg jadi berlendir and berair lah,, admin kena practise masak g nie., haha

Red Cheek Lady said... Best Blogger Tips

huhu slh step ni

nor ain ahmad said... Best Blogger Tips

Boleh saya dapatkan resepi penuh. Terima kasih

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...