Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 15 November 2012

WTF : Perarakan Pasangan Gay Seluruh Dunia Di Hong Kong (10 Gambar)

Perarakan Pasangan Gay Seluruh Dunia Di Hong Kong.
Beberapa hari lepas, satu organisasi homoseksual di Hong Kong telah mengadakan perarakan 'Equal Rights for Gays' bertemakan 'Gays Dare to Loe'. Gay-Gay ini telah berkumpul di Victoria Park dan kemudian bergerak ke Chater Garden dengan membawa pelanduk serta banner dan banting. Mereka cuba menegakkan keadilan untuk semua Gay supaya mereka dibenarkan untuk berkahwin tanpa sebarang halangan. Yang peliknya, ramai orang awam yang lain juga menyokong mereka dan artis-artis terkenal juga tidak ketinggalan. 


31 comments:

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

apesal maal hijrah ni admin post pulak banyak2 benda x senonoh mcamni? admin mmang sengaja kan? bodoh pnya admin....spatutnya thun baru islam ni post la artikel2 motivasi yang mendorong kita menjadi lebih baik, bkan nya buat post2 x senonoh mcam ni....

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi aku scandal..ni admin punye blog,lantak dia la.kau sibuk sgt apasal? blog kau x de org visit ke?

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

aku x kisah anon2 nak kutuk aku sampai pecah keyboard, tapi tengok la sendiri, fikir dengan akal yg waras, perlu ke post2 sebegini? penting ke? klau nak post pun x bleh tunggu esok ke? hormat la sikit hari bersejarah penghijrahan rasul tercinta dan umat islam demi mnyebarkan rahmat keseluruh dunia.......

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

admin xnak post pasal maal hijrah tapi post sebegini yang admin lebih sukai???? bagus la tu....nanti jawab sendiri dgan ALLAH....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin kan GAY.. Dia mesti la nak post benda2 mcm nie supaya kat malaysia pon org buat benda yg sama mcm ni...

Semoga admin berhijrah kejalan yg di diredahi..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kali ni aku bersetuju dgn aku skandal... tak perlu kot post benda2 mcm ni, at least hormat lah sikit maal hijrah, tangguh la dulu post lain kali

Anonymous said... Best Blogger Tips

first!!!!! silalah gaduh sampai maal hijrah akan datang. every blog have their own concept and style.nak baca post maal hijrah cari blog islamic. nk stress bukak blog ni.hidup admin!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dunia2 , ahir zaman gamaknyeee :)

jack ham said... Best Blogger Tips

tahun baru niiii....

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh la ko ni skandal taik,klu alim sgt xpyh la ngko sbuk nk baca...ko ingat hnya org muslim je ke yg visit blog ni??ntah2 ko la org yg suka kopi paste blog asg ni kan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

akuskandall. just untuk post yang ni. aku support ko. so, aku xjadi nk cari ko.

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin mungkin xprasan ni maal hijrah. so, di maafkan. n aku respek dgn sikap pro admin yg hanye brdiam diri tatkala di kutuk.

.....

atopun admin dah menyamar jadi anon untuk maki balik org kutuk die.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk kiamat dah ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo kiter bediam diri, tak menegur, bahaya tu. bersyukur la ade lg yg nk menegur. kalo takde org tegur, jgn salahkan org kang cakap kenape la takde org tegur aku.

salam maalhijrah semua.

BAD GINGER said... Best Blogger Tips

suka hati admin lah nak pos apa dlm blog asg ni.. yg ko menyibuk apa hal... kalau rasa diri tu alim sangat,boleh blah lah dr blog ni... tak payah nak komen baik2 dlm blog ini... skrg ni org nak tahu apa yg berlaku diluar... bukan nya pasal alim atau agama.... shut up ok!!! prince noob dan aku_skandallxx..

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya sangat alim. salam maal hijrah to all and to BAD GINGER.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ginger...

Mcm la besok luse org xleh tgu tgk pe jd d dunia luar...
Dibuatnya umur x panjang...
BENDA TERAKHIR KO TENGOK ADELAH PASAL GAY DI HARI MAAL HIJRAH...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin ni geng liberalisma...
Admin mahu haknya di dunia dihormati..
Bak kata nurul izah icon pujaan admin yg menyanjung ketuanaan rakyat, & vendetta...guy fawks...puteri reformasi...

"Mengapa apabila memperkatakan soal tukar agama mengecualikan melayu??...bukankah sepatutnya semua sama rata..."

ben xii said... Best Blogger Tips

aku skandalx macam kimak je. post lain mencarut lucah bagai . dah kenapa islamic kat sini. bermuka muka lah sial

Anonymous said... Best Blogger Tips

disebabkn hari ni hari maal hijrah so admin xleh post ke bnda camni? come on, dun b a typical malay, bsides ni up to admin la decide.. klau x puas ati xyah la nk tgk, g sembahyang je.. yg krng nk tgk blog nape? admin ade hak tuk post n krng pun ade hak jgn baca time hari maal hijrah ni.. paham? btw.. jz gvin my comment, n ya bkn islam je tgk blog ni, agama lain pun tgk.. dun b such a rasicm.. peace out :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua nya stress..hahaha,.. sesuai dengan tema blog ni...ramai ahli stress kerana post nih..well done :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

akuskandal tu gay sebenarnye..so, die senstitif dengan bende ni..terus kaitkan bende lain untuk melarikan cerite..AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo admin pon tk reti hormat org,jgn harapla org nk hormat diaorang.
sbb tu la byk pengomen giler mencarut kat sini.
sekian~

Mama HannahHakimHayfa said... Best Blogger Tips

kenapa sikap org Islam yang suka ingat mengingati selalu dimanipulasi???? kan baik tu...tanda kita sayang saudara seIslam kita...kat dunia kita berebut nak tunjuk KUASA, sbb kita tak nampak Allah ker?

BAD GINGER said... Best Blogger Tips

hui... anon 20:18,
ko ni mcm katak kat bawah tempurung..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau mw bertegur pun biarla berhemah .. ak rasa ADMIN post pun bukan mw menyuport tapi mw kita berfikir wajarka kita ikut mcm mrk.. TIPIKAL MELAYU YAKIN ALIM TAPI BEBAL! YG MENEGUR !Nabi rasanya tidak la menegur dgn cara yg "tidak baik" bgini... tepuk dada tanya badan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nakharooommm.......for the fist time...aq sokong aku_skandal....,tp anon yg lain jage la sikit bahase tu nooooh...pease no war bro...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin gay ka??? Bawa tobat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Like

Anonymous said... Best Blogger Tips

akhir zaman. dunia nak kiamat. tunggu la azab Neraka nanti. skg ni suka2 dulu lepas ni meraung kena azab api neraka ALLAH

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sy tengok xda sorang pun yang bawa pelanduk..admin kata gay-gay ne bawa pelanduk,banner dan banting..hahahahah~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...