Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 15 November 2012

WTF : Kristen Stewart Dengan 'Nude' Dress Lutsinar Di Pelancaran Twilight (2 Gambar)

Kristen Stewart Dengan 'Nude' Dress Lutsinar Di Pelancaran Twilight.
Semasa pelancaran Twilight Breaking of the Dawn 2 tempoh hari, Kristen tampil dengan dress yang orang ramai panggil 'nudee' dress kerana seolah-olah seperti tak memakai apa-apa. 



23 comments:

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

masya allah.....admin mmang sengaja nak menimbulkan kemarahan umat islam ke???

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Aku mmg bez n gud..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

hmmm hari ni maal hijrah la woooiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin alang2 nak post gambar2 ni.. Baik post gambar artis2 bogel ke tgh ngetot ke baru chare... Hehe...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin ni kafir gamaknye...

jack ham said... Best Blogger Tips

ade modal fap ni...puihhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

inilah hijrah admin dari bodoh kepada lebih bodoh a.k.a bangang@&*#@///!lahnat

Anonymous said... Best Blogger Tips

xde mood nk tgk celeb hlywood. gaza tgh kena serang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah la admin woi. maal hijrah ni. dah naik tahun baru ni berubah2 la ke arah kebaikan, bukan lg ke arah keburukan

Anonymous said... Best Blogger Tips

ADA LAGI ANJING GILA YANG COMMENT 1ST

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cayalah admin...kata people's power...vendetta...byk tgk tv ko ni...sampai x sedar ni maal hijrah..oh ya...freedom apeke benda kata nurul izzah tu...patotla... ko pon 1 geng2 depa rupernyer...

Anonymous said... Best Blogger Tips

emmmm.. mcm kesian lak admin kene kaw2 punye. tapi betul la admin, berpada2 je. maal hijrah kan menyeru kite berhijrah. maka hijrah la ke arah yg lebih baik ye! apepun sy mmg suke blog kamu, cari info yg lebih memberi manfaat oyeahh! <3

Anonymous said... Best Blogger Tips

typical malay!

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila seks

Anonymous said... Best Blogger Tips

patutlah Robert pattinson, susah nak lupakan dia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nmpk sngt admin lupa maal hijrah

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg korang sumer gi tgk wat pe? sama je korng ni ngan admin,aku pon sama..sudah la. memekak je

mr.fapson said... Best Blogger Tips

that ass...
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sundal..

Ct

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ade gak yg menyelit politik kt cni...adoi!!

faizfakhirin said... Best Blogger Tips

Bukak penuh jela..lagi cantik

Anonymous said... Best Blogger Tips

PEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEKPEPEK

Anonymous said... Best Blogger Tips

seluar dalam senget cket,,tecepit kt celah buret,,hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...