Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 14 November 2012

Cool : Di Sebalik Tabir Makmal Menguji Lipstick Di Luar Negara (7 Gambar)

Di Sebalik Tabir Makmal Menguji Lipstick Di Luar Negara.
Admin tak pasti di mana tetapi ini adalah cara menguji lipstick suatu ketika dahulu. Lelaki tu macam enjoy dengan kerja si dia.

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

walaweiii...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak tido malam la....

Anonymous said... Best Blogger Tips

klaka muka pakcik ni haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bestnyaaaaaaaa kena kiss...hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahaha cmni pn ada...
kalau test kondom ker pe la jdi ekkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rse mcm nk tampar muka beliau

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ye aku masih tertanya2 macam mana diorang test kondom... camne diorang buat qc... ada sapa2 kerja kilang kondom leh bagi pencerahan?

encik cool said... Best Blogger Tips

muka nak makan penyepak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

punya bahagia sampai xleh dah nak bukak mata.

tiger gila said... Best Blogger Tips

dokto gila seks semua..hahahahhahhaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia akan blow kondom dan cari limit tekanan hingga pecah..untuk leaking test dia akan inject micro size chemical dan lihat leakingtu accetable or not

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm sial je muka

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...