Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 11 November 2012

OMG : [Video] Jerung Terancam Diseksa & Dibunuh Di Australia


Satu video penyeksaan terhadap jerung yang dilindungi telah tersebar di Youtube beberapa hari lepas. Nelayan Australia didakwa memburu, membunuh dan menyeksa ikan jerung di perairan Austalia kerana hobi. Video tersebut menunjukkan sejenis jerung spesis Dusky Shark telah dibelah perutnya dan diikat tergantung sambil dipukul oleh nelayan di atas kapal tersebut. Jerung itu masih hidup semasa dibelah dan diseksa.


p/s : Tunggu pembalasan di akhirat kelak.. 

Sumber : Here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

first !!! hahaha babi bawah abis loser bangang abadi isap pepek amoi mehmeh

Anonymous said... Best Blogger Tips

aq 2nd..xpelah..jum2..aq un nk mrase nie..mai lekas nooohhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

s'patutnya jerung tu gantikan dgn aku_skandallxxx..

dan said... Best Blogger Tips

owg australia mmg WTF.aku penah dok kt sna.dowg xske dgn owg mlysia pon..negara asia yg xnk ngaku owg asia dowgla..puiihhh.

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

"Dia bouncer pusat hiburan di kawasan The Zon, Johor
Bahru, Johor"
Siapa dia?
Budak Tiga line.
"Saya dapat maklumat sekumpulan lelaki masuk ke rumah
urut, lepas itu blah macam itu sahaja, tak bayar"
Siapa dia?
Budak Tiga line.
"Dia datang mengamuk di pejabat wakil TV3 di Johor Bahru,
tendang kereta sampai kemek dan konon mendakwa
girlfriend nya diculik"
Siapa dia?
Budak Tiga line.
"Dia ambil kereta saya sebab tak berbayar 3 bulan tetapi
bukan hantar ke stor, dia pergi jual kepada orang lain, jadi
kereta piang"
Siapa dia?
Budak Tiga line.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok

Anonymous said... Best Blogger Tips

3line tu sape atok ko ke.uuuu

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada lagi anjing gila yang comment first, 2nd.

Anonymous said... Best Blogger Tips

wof wof

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

haiwan pun nak diseksa... haiwan pun tak kejam cam tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

ADA LAGI ANJING GILA YANG COMMENT FIRST

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedih... kesian tengok jerung tu kene seksa camtu. dia x wat salah ape pun, manusia kejam!! bodoh!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...