Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 3 April 2012

WTF : Cara Pelacur Hong Kong Menipu (4 Gambar)


Pihak Polis Hong Kong berjaya menangkap 4 orang pelacur tetapi pada pemeriksaan, mereka menemukan fakta yang mengejutkan mereka iaitu keempat-empat tersebut ternyata bukan seorang wanita, malah adalah lelaki yang menyamar sebagai wanita. Pergh... Macam ni pun ader ker? 







p/s : Agak-agak apa rasa pelanggan diorang yer? Hahaha.. 


Sumber : Here




7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

yucks..btw, 1st?

Anonymous said... Best Blogger Tips

perghhh , giler ! Ade aku kesa ko 1ST KEW BANGANG ! :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

bpe kali admin nk repost menatang neh!! xde idea ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang ko pun bpe kali ko nak bukak benda same??

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang korang ni bapa kali nk tngok/bukak/komen pda post yng sama?

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin post benda ni byk kali sbb ni yg dia buat msa part time..isap tetek rm20 smpai puas..wakaka

Anonymous said... Best Blogger Tips

mne nak cari tetek palsu, nak gk sebab tetek aku kecik

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...