Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 3 April 2012

Berita : Al-Quran Terbang & Melekat Pada Kaabah


Ratusan ribu jemaah haji yang sedang melakukan tawaf terkejut apabila sebuah Al-Quran tiba-tiba kelihatan melayang dan terus melekat pada pintu kaabah. Peristiwa mengejutan itu membuat ramai jemaah menangis.

Saksi kejadian berkata pada malam jumaat sekitar jam 2 pagi, seorang wanita Morocco sedang melakukan tawaf sambil membaca Al-Quran dan sebaik saja sampai depan pintu kaabah, beliau di rempuh oleh sekumpulan jemaah lain menyebabkan beliau terbabas dan quran yang dipegang terlepas, tapi tidak jatuh malah melayang dan melekat di pintu kaabah.

Selepas seorang staff Masjidil Haram mengambil kembali Al-Quran tersebut dan diturunkan dengan kayu, saksi-saksi berpeluang mencium Al-Quran tersebut. Ternyata baunya sangat wangi seolah-olah dipenuhi berpuluh botol minyak wangi.

p/s : Allahuakbar.. 

Sumber : Here



21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

allah maha besar

Anonymous said... Best Blogger Tips

haji waktu bila ya?rasanya sekarang bukan musim haji

Anonymous said... Best Blogger Tips

knape kat Kuala Lumpur????

Anonymous said... Best Blogger Tips

Subnallah ... Kuasa Allah !~ :)

ben xii said... Best Blogger Tips

kaabah kat KL ke ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

allah maha besar,

kuala lumpur tu tempat brita nie ditulis, mmg la blaku kat mekah..

robot said... Best Blogger Tips

nice info, keep posting bro
http://www.centplay.com/affiliate/id_1198/

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kenapa kau tulis benda2 merepek begini? Islam tak perlukan benda2 magis untuk membuktikan kebenaran. Nak tunggu sejadah sujud n Quran melekat kat kaabah baru ko nak beriman? Bodohlah orang Islam mcmtu

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenaper KL? bkn spatutnyer Mekah or negara org saner ker yg ptt jd namer tempat? boleh tau ni dari newspaper maner?? siaper penulis dyer meh??

lantakpila said... Best Blogger Tips

SAYA SUDAH FOLLOW BLOG ANDA, SILA FOLLOW BLOG SAYA YE...........THANKZ

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

aku xrasa merepek pun.. kita xtau pun klu ia benar2 berlaku, tp xmustahil perkara ni bole berlaku kerana ia mmg kuasa Allah.. xslh rasanya berkongsi peristiwa2 yg menunjukkan kekuasaan Allah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

salam~ byk sungguh tanda kebesaran illahi. oleh itu jgn la kita lalai(nasihat diri sendiri juga)... Allahuakbar~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Allah maha Besar...Maha Agung!

Anonymous said... Best Blogger Tips

SUBAHANALAH,MAHA SUCI MU YA ALLAH.. Engkau binasakan la org2 yg kafir dan org2 yg munafik.

is_isaac said... Best Blogger Tips

subhanallah! Allah maha Besar!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tanda akhir zaman atau petanda media suda mulai menjajah wallahualam

Anonymous said... Best Blogger Tips

Allah S.W.T Maha Besar dan Maha Agung lagi Maha Berkuasa!! :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha, lawak gila la berita nie...nampak sgt inginkan magik utk beriman...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau taktau ape2 jgn nak melawak kat sini.berita tu mmg betul,bukti kekuasaan ALLAH S.W.T. so nak berlawak pegi kat post lain.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenape mangkuk ni kate melawak ??? tade yang lawak pun kat sini

hanz png said... Best Blogger Tips

kenapa berita ni patut ditulis? kerana berita ni untuk menunjukkan kebesaran dan kesucian al quran sangat2 dijaga oleh Allah supaya tidak tercemar. Wajib dijadikan pengajaran, kerana aku tengok ramai jemaah umrah di mekah suka bertolak-tolakan ketika melakukan tawaf, so haruslah kita sebagai umat islam berubah untuk jadi lebih bertolak ansur dan mengerjakan umrah/haji dengan lebih tertib. takde magis atau khurafat dalam berita ni...cerita ni ditulis di malaysia harus letak nama malaysia.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...