Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 1 April 2012

OMG : Adakah Iklan Makanan Segera Boleh Dipercayai? (12 Gambar)

Adakah Iklan Makanan Segera Boleh Dipercayai?
Anda tak pasti? Cuba tengok di bawah ini..


12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang pon......pagi td aku beli kfc..adoi..indah kabar dari rupa

Anonymous said... Best Blogger Tips

first!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben xii said... Best Blogger Tips

bodo la anon terencat

Anonymous said... Best Blogger Tips

laaa...memang laaa..korang x pernah baca iklan dia dari dekat......THIS SERVING IS FOR ILLUSTRATION ONLY.....

mMoOnN aAlLeEaA said... Best Blogger Tips

biasalah tu....untuk iklan mesti nak nampak menyelerakan

Anonymous said... Best Blogger Tips

o.0

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

mak bapak suruh blajr tak nak..tu lah nama nya food photography..nak cantik senang jer..ko spray sikit dgn minyak pas tu spray dgn transparent spray paint..tambah lighting cun skit..cantik lah jadi nya..roti tu pun plastik sbnarnya..coba lah makan..kalau nak sgt cantik dn tak kesah mati..hak hak hak..tuih

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia pakai barang betul la the hell, tapi selected. Pilih yg cantik je. Dah banyak food kampeni aku keja. Dah banyak barang aku pilih untuk shooting. Tapi memang banyak special effect la... Macam kau cakap. Tambah photoshop lagi....

Anonymous said... Best Blogger Tips

bese laa nme pon iklan . Tulaa taktik dorg tarik pelanggan ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

org yg bodo bisnes je x phm..

is_isaac said... Best Blogger Tips

asal nampak sedap je semua ni! huuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambar burger tu macam burger penyet..wakakaka..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...