Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 1 April 2012

OMG : Wanita Taiwan Menang $3000 Kerana Berjaya Tangkap 4 Juta Nyamuk (2 Gambar)


Seorang wanita Taiwan yang bernama Huang Yu-yen, telah berjaya memenangi hadiah sejumlah 3,000 dolar Amerika kerana mampu menangkap 4 juta nyamuk dalam masa sebulan.

Wanita yang menetap di selatan Taiwan,tersebut merupakan satu daripada 72 peserta yang mendaftar dalam sebuah pertandingan milik Imbictus International, sebuah syarikat Taiwan yang bergerak khusus dibidang perangkap hama.


Ketika ditimbang nyamuk hasil tangkapan Huang mempunyai berat 1.5 kg lebih berat dari peserta lain. Dengan usaha luar biasanya itu, Imbictus pun mengemukakan kepadaa Guinness World Records yang berharap gar Huang diberi status sebagai penangkap nyamuk paling banyak dalam dunia.

Sumber : Here

13 comments:

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

wah banyaknya 1st hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha,,gilaa 1st

Ellyza said... Best Blogger Tips

pergh! gile bnyk nyamukkk....

saputra said... Best Blogger Tips

biar betul...????

Anonymous said... Best Blogger Tips

meh tangkap nyamuk blakang umah atok aku lak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mungkin teori Puteri Gunung Ledang dapat direalisasikan...

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

eh akak pun main 1st..tak tau malu!

karen said... Best Blogger Tips

cmne laa agak2 die tgkp erk -.-

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku syak dia guna penjauk belalang nie.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pkai vakum x,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

sibuk nk 1st cyooiiii!!!!!!!!!!

ben xii said... Best Blogger Tips

macam packet ganja je tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

teori ni blh pkai x iaitu ternak telur nyamuk dlm tmpat trtutup,,pastu bila nyamuk dh bsar,,just sauk je kt tmpat tu,,,

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...