Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 5 April 2012

Serius : Ini Gambar Bayi Yang Lahir Tanpa Darah (4 Gambar)

Bayi Olivia telah dilahirkan tanpa darah dan selepas 6 bulan, ini adalah rupanya. Kes ini berlaku buat kali pertama dan dipanggil 'Vasa Previa' telah mengejutkan ramai doktor yang menjalani penyaluran darah. Semua orang menganggap apa yang berlaku pada bayi ini serta perubahannya adalah sesuatu yang sangat ajaib kerana peratus untuk hidup adalah amat tipis. 

26 comments:

razzwey said... Best Blogger Tips

kesiannya... apa2pun comel je baby tu... :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Subhanallah...keagungan Allah boleh menjadikan atau mematikan!

ikan bilis said... Best Blogger Tips

huee..comel.cm nk ggt je tgn

ben xii said... Best Blogger Tips

macam mana dia bernafas kalau takde darah

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

aku baca pun cam pelik...admin ni main copy paste je...bkn bayi tu tak da darah...masa dia nak lahir tu, salur darah dalam tali pusat bayi tu tersepit antara bayi dgn dinding rahim ibu..menyebabkan kurang darah dan oksigen.."BUKAN BAYI TANPA DARAH" so bayi tu masih hidup sbb masih ada lg darah&oksigen tapi kurang dn jg dgn kehendak Allah

Anonymous said... Best Blogger Tips

tokok tmbah je bnyak..biasela nk srh org bce..lbh baik reka crita sndri..bodoh admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

ikan bilis the hell ben xii from kedah!!!!fuck u all...kimak anak harom!!!!!rom.... anak harom..

Anonymous said... Best Blogger Tips

relex ar.. normal ar manusia buat silap...
klau nk tegur pun guna lh budi bahasa yg elok..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

anon sial anok harom.....aku tegur baik apa..admin ni menyalahgunakan komplikasi perubatan dan org2 ingat ni benda ajaib pelik..kalau org2 lain tau kita jumud sgt dgn benda2 cam ni..malu besar doe..lagi2 kalau puak2 atheist berdebat dgn kita lepas tu kluarkan fakta keajaiban sprti atas lepas tu kaitkan dgn keajaiban kuasa tuhan tanpa science..adalah amat memalukan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi2 ano 11:52 xber salah.... aku from kedah tu... saja sakat hangpa...the hell hang SPm pun 2kredit nk tujuk tera...hahahah anak harom.....

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

hahah..anon atas ni gay betulah..sokong lah puak2 anon ko tu..yg ko bising sgt ko dari Kedah apa sal ah? Ada aku tanya ko dari mana ah mangkuk tandas..hihhihi

Anonymous said... Best Blogger Tips

hell...aku d sini mnyokong penuh anon d blog ini...aku di transfer dr blog serius untuk mmbntu anon dsini....aku dr kedah lah nak arom!!!aku dh dgr cerita xpuas ati dr anon2 disini yg hang the hell ikan bilis dan ben xii buat kacau bilau kat sini...hang jaga...anda diperhati mulai saat ini hahahahahahahaa.........kedah mai jgn nk bt pelaq tang ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

gadohla korg..bgus...dpt ape? rugi aje..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

thehell anak haram from neraka..
awas smua...
dia anak setan yang fail spm...
skrang da jadi babi jalanan....
doa dia mati cepat!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

adeydeydey..kenapa lah sampai nak doa org mati cepat ni..tak baik tau dek..tuhan marah

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi2...anon 15:04.... lu jgn lebih2... biar aku sja setel ngn hell ni nak harom...aku dr kedah habq hang!!!!biaq aku setel!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tajuk dh macam hariam metro & mastika pulak. nok harom!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn lupa dtng bersih 3.0 28 hh ni..jgn lupa tau!..

Anonymous said... Best Blogger Tips

haih! asyik gaduh jer korg ni. mcm x bertamadun. suma nk tunjuk kuat. mcm kuat sangat. kang kene ckp bodoh, marah! nk ckp pandai, tp mcm bodoh. btw, baby tu comei sangat. doakan dia pjg umur & sentiasa sihat. amin..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 18:38 nak arom aku nye stly jgn tiru kedah mai ni pelaq

Maya Lisa said... Best Blogger Tips

pebende la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo gile spe yg bengang dgn ikan bilis, ben dgn the hell. bodo nak mampos. cm sawan babi da,

Anonymous said... Best Blogger Tips

lau ase admin n blog ni xbest,g la bace blog laen...ini x,tiap2 kali post yg komen org same je...mcm xde blog laen nak bace...pastu komen cam harom.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

aisy....lari topik btl la korg ni.....admin cte bende laen...korg lak pi maki hamun antare satu same laen....faymes btl babi tu kt cni ye....mcm da xde binatang laen plak yg korg bley sebut...ta payah gaduh2 sesama muslim waima non-muslim...sp yg trase 2 sy mntk maap la ye...pape pn baby ni comel....peace ^_^

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak payah la kutuk admin dowwh . Tak suka takyah baca . Bodoh punya orang . Otak dekat lutut. Pirahmabok !

ben xii said... Best Blogger Tips

asal aku terlibat ? aku komen je

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...