Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 2 April 2012

Cool : Pistol Paling Canggih Di Dunia (4 Gambar)


Baru-baru ini Syarikat Armatix dari Jerman telah mengeluarkan sebuah senjata canggih berteknologi tinggi yang dapat mengenali penggunanya. Senjata ini berupa pistol atau handgun yang hanya akan aktif jika digunakan bersama sebuah jam tangan khas.

Senjata ini mempunyai indikator yang akan memberikan informasi sama ada senjata itu sedang berada dalam keadaan aktif ataupun tidak. Indikator itu akan berwarna hijau jika aktif, dan merah jika tidak aktif.

Senjata ini di pamerkan di Sands Convention Center di Las Vegas dan dijual secara terbuka dan dengan harga 7000 euro atau RM 28700.


Sumber : Here




12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

yaEh!
o.0

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

prghhh canggihnyaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

si helllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll... mane lagu utk ku yg kau janji kan... gian nihhh... kau la si komposer berbakat pencetus revolusi muzik tanahair masa kini... 1st... korok mu smua

Ulasan WRATH OF THE TITANS said... Best Blogger Tips

cool giler

Anonymous said... Best Blogger Tips

nape yg last tu lain?

Anonymous said... Best Blogger Tips

dijual secara terbuka?

ben xii said... Best Blogger Tips

bullet dia pakai apa ? electric ke pe

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua nampak lain.xde yang sama.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sesuai utk polis n pak guard dari senjata dirampas...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo pistol x yah reload lg stail

Anonymous said... Best Blogger Tips

canggih macam mana pun, kalau kena ngan electromagnetic pulse, memang useless..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...