Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 5 April 2012

OMG : Inilah Rumah Yang Berharga $85 Juta Di Beverly Hills (21 Gambar)

 Jom kita tengok bagaimana rupa rumah berharga $85 Juta Di Beverly Hills.

1. Entrance

Entrance

2. Overhead View

Overhead View

3. Infinity Pool

Infinity Pool

4. Front Gate

Front Gate

5. Formal Living Room

Formal Living Room

6. Dining Room

Dining Room

7. Library

Library

8. Informal family room with bar lounge

Informal family room with bar lounge

9. Kitchen

Kitchen

10. Another Room

Another Room

11. A different angle of the previous room

A different angle of the previous room, or a different room and they bought the same couch four times. You pick.

12. Office

Office

13. Master Bedroom

Master Bedroom

14. Staircase

Staircase

15. Master Bathroom

Master Bathroom

16. Turkish Bath

Turkish Bath

17. Moroccan Room

Moroccan Room

18. Card Room

Card Room

19. 5,000 Bottle Wine Cellar with Dining Room

5,000 Bottle Wine Cellar with Dining Room

20. Professional Screening Room

Professional Screening Room

21. Backyard View

Backyard View
Fakta Tambahan : 
The Estate
- 2.2 Acres
- All steel construction; imported Jerusalem Stone exterior
- 2 structures: main residence, guard house, approved plans and permits for a separate structure that is 5,000 square feet with separate entry and tennis court.

Main Residence - 48,000 square feet - 3 floors  

Main Level:
Reception hall, formal living room, formal dining room, informal dining room, informal family room with bar lounge, music room, library, double office suite, 4 powder rooms, lanai family room, rbeakfast room, butlers pantry, main kitchen and one staff bedroom and staff office. Garden suite has private access through gardens with outdoor bath.

Lower Level:
5,000 bottle wine cellar with dining room, entrance hall with bar and entertainment area, grand ballroom (200-250) with commercial kitchen, professional screening room, his and her powder room, professional gymnasium, Moroccan room, guest room, game room, Turkish hammam, laundry room and equipment rooms.

Upper Level:
Master suite and sitting room, powder room and his and her sumptuous bathrooms, his morning office, her outdoor sitting area with fireplace and gardens, gentleman's dressing room with extensive closets, ladies dressing room with extensive closets, three family bedroom suites plus a second master suit with its own lanai, small gym, his and her closets.

Staff Quarters:
2 bedrooms and two bathrooms over garage, in addition to the main level staff bedroom and office.

Motor Court:
Secure open motor court that parks at least 20 cars, plus garage facilities, including two for limousine-length vehicles, gated service entrance.

Grounds and Gardens:
8 rose gardens, 3 large fountains, and 4 fountains with sculptures, Park-like gardens for strolling, Swan pond at motor court entry, Private gated driveway, 280-degree city view.

Spa and Pool Pavilion:
70 foot infinity pool, 12 person spa, alfresco dining area, kitchen with pizza oven. Fireplaces, courtyard dining for 100 guests

Additional Amenities:
- 19 Fireplaces
- Elevator
- Commercial grade utility and entertainment systems throughout
- Professional security and TV monitoring system

Asking Price
$85,000,000!!

p/s : So amacam? Ader berani nak beli?? "Gaji" menteri dapat beli kot.. Hehe




59 comments:

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

1st

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

oyeah

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak hell...3rd pun jd lah nak harom!!!!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

mana hero kedah! hang jgn bt pelaq!

is_isaac said... Best Blogger Tips

giler best! tak mampu! mampu berangan boleh ler..hehe

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

tak perlu berangan saudara..la takhzan..syurga kan ada..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hell...aku p kencing td...2gelen keluaq ayaq tu yg lama...nak arom toi...aku tgu admin post dr pg td..pelaq admin bg hell jwtan untuk kali ni...mana ben xii n ikan bilis?nak harom sekalian...hell mmg suka peliaq..bg kat dia...hell hang tgu..jgn duk bt pelaq g...hahaha

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

aku tak paham apa ko cakap mangkuk! mai translate ckit

Anonymous said... Best Blogger Tips

the hell : bila hang nk tobat , hang tak takot mati kew -.- .. kitorang para anon2 semua dah siap2 buat persiapan majlis tahlil ni hah .. untuk hang besar besaran ..

cepat sikit mati ye .. hee ~

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi2 anon 15:30 biaq kau setel ngn hell...hangpa balaci bt cara balaci...aku kat hang terlampau pelaq hell...from kedah lah nak arom!!!!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

cibai lu nak buat tahlil..bidaah tau..lagipun aku blum mati lagi sial...terserlah kebodohan hang..kalau ya pu cakap lah tolak bala..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

baik ko takyah cakap ko dari kedah..buat malu negeri je..pui pui pui

J3p ri3zLa said... Best Blogger Tips

kedah dn the hell adalh org yg sama..kesian..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

ni lagi hantu kesian..aku mana reti cakap kedah..kau dari mana?

Anonymous said... Best Blogger Tips

hang mmg bala tu kalau kat kedah sama ngn taik hang tau x hell...slalu kami anon2 berak keluaq hang...nak arom toi...hahaha...from kedah oi!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@thehellwiththeworldtoday-_-1st

WEI BABI MENYEMAK KAU CELAKA!HAHAHAHA KAU MMG SUKA ORG KUTUK KAU.NAH KAU PUBLISITI MURAHAN! BODOH NYE ANAK KELING NI

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

ok lah..aku nak chau dulu..nanti kita discuss lagi..bye2

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi2....sabaq semua anon2...biaq aku setel hell.. aku mai sini untuk melawan hell ben xii n ikan bilis...mana mangkuk lg dua tu?nak arom.... j3p ri3zla jgn bt kimek sini dow...

J3p ri3zLa said... Best Blogger Tips

kau xpyh nk loghat kedah sgt pastu jadi anon kedah pstu kutuk dri sndri..aku nampak maruah kau letak kat kaki sndri..

J3p ri3zLa said... Best Blogger Tips

komen kat atas ni penuh...start dari ats aku ada hnya 4 org sbnrnya mgkin 3..kau xmalu ke pada dri kau sndri

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi2...aku mmg org kedah nak arom..jgn sama kan aku ngn hell de kimeks bolh x?aku ketua anon dsini bai..jgn nk bt pelaq...

J3p ri3zLa said... Best Blogger Tips

nk chau g mna the hell..atas ni bkn kau ke..

Nazri said... Best Blogger Tips

kalau buat tmpt main paintball best ni

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

just bermimpi jer la

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelag semua atas aku nih pelag barua anjing....sekian

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi2...anon 16:07...awat tiru gaya aku?pelaq nak arom

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

I'm bax kesian..kesian ada mangkuk yg cakap aku kedah..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

apa yang best sangat kedah ooo wahai kedah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape kimeks hell...sbb kedah its my attd...femes dow aku rini...nak arom pelaq....yg aku apneh org samakan aku ngn hang plak...pelaq toi...

kutoOobambOo / ericoanaci said... Best Blogger Tips

tak best.. mati kang kubo tetap sama dlm tanah

ENTRI KUTOOO BUKAN ENTRI LUCAH DISINI

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

mana lah tau..mgkn sebab perangai kau cam cibai jg..pelaq? apa benda pelaq..pelaq hang cam butuh? betui tak ayat aku tu

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

kuto...ko lagi bodoh..yg ko cakap sama masuk kubo tapi promote entri lucah..ko sakit mental kah..tak takut mati?

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam haunted house pun ada.. seram jugak besar2 sangat.. xpela.. biar seadanya.. klu besar2 duduk setakat 2,3 org je watpe.. kan membazir sangat tu.. kat luar ramai orang tak berumah [mood sedih =(]

Anonymous said... Best Blogger Tips

like!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ayat kedah hang cam nak arom...hang org mana hell? jgn na kata ki el lak pelaq oi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

menyemak la pulak thehell ni.pnuh komen die je.skit mate tgok

Anonymous said... Best Blogger Tips

the hell pki anon?? gile keji..makin buruk siak aku tgok die ni..xtau mlu ke

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

korang ni anon tak habis2 nak kutuk aku..mcm lah korang tu bagus sangat...siallllllllllllllll

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

bodoh betul lah si kedah ni..aku mmg bukan org kedah..sbb tu aku tanya ko pelaq tu apa maksudnya? binatang x cukup sifat mcm hang ke?...

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi2...

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

oi

J3p ri3zLa said... Best Blogger Tips

org tu tulis bukan blog lucah..bebal xreti baca.jgn nk drama sgt the hell nk loghat org lain.

Anonymous said... Best Blogger Tips

the hell ko mmg babi ko tau ???

pergi matilaaaaa ... booooooooooooooooooooooooo

karen said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
karen said... Best Blogger Tips

Assalamuailaikum..:)

The hell...
ape yg ko dapat eh ? buat publisiti murahan dekat sini ??

dapat populariti kerrr?? masuk tv ker?? kerrr masuk akhbar??

dekat the hell.. henti2kanlah buat benda yg tak senonoh kat sini . Sekali kau sakitkan hati seorang sedara seislam kau sendri . Kau dah berdosa n apalagi kalau orang yg ko kutuk tu tak maafkn kesilapan kau sampai ko masuk kubur kelak . Menjawab kat akhirat sanee ..

mungkin kau rase sekarang seronok sangat ! but bila dah sampai ajal kau nanti , baru kau rasa terseksa sangat !

aku nasihat sebab aku kesian tengok ko , ramai sangat maki2 n dok kutuk2 ko..

ni aku sediakan sepotong hadis untuk ko .

Sesungguhnya orang yang mengerjakan dosa, kelak akan diberi pembalasan (pada hari kiamat), disebabkan apa yang mereka telah kerjakan. (Al -An’am : 120)

Anonymous said... Best Blogger Tips

jangan la the hell 2..
dia kena sawan gila babi..
aq harap dia mati bwah lori...
mcam anak haram..
tapi mmang anak haram kot dia 2...
doa dia bg mati cepat..amin...

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu gaduh nak beli rumah ni takpe la jgk

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

baik lah karen..aku terima nasihat saudara itu..tapi kenapa anda bergambar bogel? =,=''

karen said... Best Blogger Tips

The hell : Sekurang kurangnya aku jujur n tak penakot cm ko gune pic haiwan untuk tutup keburukan kn ko .. ye x ??

lagi satu , aku rase baik ko pergi klinik check mata ko btw aku rase mata ko ade problem sbb pix ni tak bogel pon .. :)

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

alhamdulillah...jujur tu sifat mulia..tidak pula saya meragui kata2 saudara..nasihat saudara saya terima..kenapa tidak saudara..malah saya hanya menegur..alangkah elok ditutupi aurat2 saudara tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@karen bejet cute bgambar xpkai baju...mcm bangang la ko gay!!

ben xii said... Best Blogger Tips

bersyukur dah ada tempat tinggal

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian aku tengok orang atas atas aku ni....SEDDDDDDAAAAAAYYYYYYYYYYHHHH SESANGAT

-BILLY FECREN

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pon tak paham apa dorang mencaruTTTTTT kat cni... smuaaaaa mangkok AYUNNNNNNN!!!!

AKU STRESSSSSSSSSSSS GILAAAAAAA CILAKAAAA

F.A.Jefferson said... Best Blogger Tips

Aku tak faham apahal korang nak gaduh-2 kat sini . Korang gaduh pasal apa nih ? O.o

Anonymous said... Best Blogger Tips

kedah mai tngah malm nak arom...hahaha...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kedah bodoh..

jgn lupa dtng bersih 3.0 28hb neh..

In My Heart said... Best Blogger Tips

aku lg stress bace komen2 ni drpd tgok entry yg admin post....hahahhaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

INI RUMAH KAT DUNIA..SHEIKHH..NUN RUMAH ABADI AKHIRAT NANTI SYURGA AND NERAKA..!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...