Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 1 April 2012

Artis : Mitsubishi Evo 10 Terbaru Milik Zizan Razak (8 Gambar)

Pergh... Memang banyak duit bila dah jadi artis popular ni. Zizan yang sebelum ni telah mempunyai Subaru Impreza, telah membeli Mitsubishi Evo 10 sebagai koleksi keretanya. Evo 10 miliknya itu dibeli di Mutiara Motor Larkin. Apa yang menarik, Evo 10 miliknya ini bukan standard kilang tapi telah di 'tuned' dengan performance part M7 yang dapat generate power sehingga 480hp!! Giler ah..





p/s : Untungla jadi artis.. Tapi Zizan memang deserve la banyak duit sebab dia memang berbakat..

Sumber : Here



25 comments:

Neil said... Best Blogger Tips

pergh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukang jual keta lagi banyak duit....

Anonymous said... Best Blogger Tips

mutiara motor larkin kan ini?

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

terbaik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

brape bayar bulan2 tu?

ben xii said... Best Blogger Tips

rezeki melimpah limpah . dah rezeki dia . orang lain tumpang gelak dengan lawak dia

Hehe said... Best Blogger Tips

Cash kot...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ALAA.... PAKAI LANACER JERR PASTU TUKA BOBYKIT... XPUN BLI INSPIRA... TUKA BODY KIT... XJAUH BEZA....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ishhhh aku dh la mmg minat sgt kat mamat ni.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

dan dan la ko .. nmpk die pakai evo tros minat

Anonymous said... Best Blogger Tips

cash ke hutang bang oi ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

tahniah....hihihih

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala..kwn aku pun pakai evo 10..xpayah jadi artis pun..huhu

Neo said... Best Blogger Tips

Aku bukan nak cakap aper la, tapi aku harap dia menabung sikit untuk hari tua nanti, sebab most artist beli macam2 time muda tapi bila tiba hari tua masuk hospital pun diatas ihsan orang lain. Sekadar cakap tanpan niat apa2, peace.

Anonymous said... Best Blogger Tips

peh.. zizan beli cash ke..

Neo said... Best Blogger Tips

@Neo

*tanpa. Typo lak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

byk ayat dengki la dlm ni...biar jela rzeki dia,lgpon dia ade bakat

MonsterKecil said... Best Blogger Tips

haha..memang byk ayat dengki kat atas ni..rezeki dia..bior le..tak usik pun duit korang..lagipun dia duta M7 sama macam Aaron Aziz..

Anonymous said... Best Blogger Tips

rezeki lebih nama nye....tp beringatlah utk hari tua....kite xtahu ape yg akan terjadi selepas nie..good luck zizan....:)

ini beLog Lydia said... Best Blogger Tips

banyak duit mmg la boleh bli apa jea...

azu said... Best Blogger Tips

Uish Pendek gak si Zizan ni..Ingatkan tinggi...Macam mana aku boleh tau??Gi tengok pic masa dia duduk dalam keta.Seat dia depan tul...anyways lepas ni dia boleh la ajak Abang Polis Traffic yang bawak keta Evo 10 race..yer tak?

Anonymous said... Best Blogger Tips

dulu dia wat lawak pancing awek naik evo...skg dia naik evo btol2

Anonymous said... Best Blogger Tips

da tapoos zooya der kha designa day, kooshish kawa che noor hoom kamyab shay.....
Interesting....


http://www.centplay.com/affiliate/id_1485/

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Neo jeles ke der...

Anonymous said... Best Blogger Tips

buuuu... smua cmburu dgn zizan... suruh menabung lah konon korg menabug x jgn2 curi duit majikan... mc laghnat

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...