Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 4 April 2012

Cool : [Video] Persembahan Yuna Di Conan O'Brien Show


Seperti yang kita telah ketahui, baru-baru ni Yuna telah membuat debut di televisyen U.S di dalam rancangan Conan di TBS. Bangga beb rakyat Malaysia dapat perform kat situ. Taraf hollywood tu.. Apa-apa pun, tahniah buat Yuna walaupun suaranya agak mendatar. Kalau dia buat acoustic mesti lagi best!! Layan~~


p/s :  Yuna dah jadi artis bertaraf international.. 


Sumber : Here


24 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st.....yes....

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam sial, persembahaan si yunak.

ikan bilis said... Best Blogger Tips

yuna. pui.

Anonymous said... Best Blogger Tips

yuna memg best tp kalu leh sluar tu biar la pkai yg longgar sikit... kureng elok...
skdr tguran ikhlas

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa yg bestnya suara yuna ni???

Anonymous said... Best Blogger Tips

who is her fashion advisor plz jump off the building or bridge,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

makin hari makin pendek tudungnyer...taraf hollywood la katakan....agama islam...tolak tepi...yang penting popular...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sora dia unik. minat ngan bakat dia jer. tp x minat orngya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku lg berkenan nak dengar komen2 penonton kt hollywood sana, amacam dgn performance die? ade tak org komen? malas nak check satu2 komen. ni balik2 komen2 org kite. jemu ler.

Anonymous said... Best Blogger Tips

abeh la umat2 Islam kte la ni. Hncuq lebuq. glak ktawa kapir2 laknatullah tgk die ni.. U ,U

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

dah macam mak afrika wale wale waka waka

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang ne suke2 nak kutuk yuna..korang harus bangga sal yuna smpai bertaraf antarabangsa....kalo nak mkutuk jak sampai bila malaysia nak maju kehadapan...kita org mlsia haruslah sokong dari belakang ok....

Anonymous said... Best Blogger Tips

wtf

Anonymous said... Best Blogger Tips

jom kita semua muhasabah diri..

Anonymous said... Best Blogger Tips

buruk ahh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

da mcm kne culture syok da yuna ne..baju da makin ketat2x

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salam,yuna..sy sgt malu dgn awk...sy pun bertudung tp awk kna tgk ceramah ustaz don..syarat2 bertudung yg sgt mudah dlm islam...senang sgt,tutup auratmu dgn sempurna..xrugi ap2 tp dpt pahala lg...pkai tdung biarlah labuh wlaupun nk fesyen2..tutup dada..seluar longgar dan baju tu tutup punggung kamu...dulu blaja uitm kn ada sahsiah rupa diri...rugilah kamu...rugi sgt

Anonymous said... Best Blogger Tips

ermmm sedap ke suara yuna ni???? ermmmmm.. mendatar je... cuba bagi high note skit..mau terkincit dia nanti...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bertudung itu x semestinya tutup aurat... kalau pakai ketat x tutup pon auratnye...... memakai make up gincu dilarang sama sekali dlm islam.. hanya celak digalakan.. bermain alat music untuk pendapatan haram sama sekali di dalam islam.. (coretan dari hamba ALLAH)

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 20:44...ape maksud ko hah? yuna main music je la bukannye nye main musik sampai kenen bukak baju terbogel atas pentas.....die cume menyanyi tuk sara hidop/./...!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ORANG YG X PANDAI HARGAI MUSIC ATAU BODOH DALAM MUSIC,AKAN SEWENANG-WENANGNYA AKAN KELUAR PERKATAAN ''X SEDAP,BURUK,TAK BEST'' KAT YUNA....ORANG SEPERTI YUNA LAH YG MEMBANGGAKAN MALAYSIA...SO,SAPE2 YG TERASA TU,UBAH LAH SIKAP KORANG YG MCM SH*T NIE....NIE LAH PERANGAI ORANG MALAYSIA,X SEDAR DIRI...........

Anonymous said... Best Blogger Tips

Suara dia kan unik, smpai dpt p international.... kau ader?? ko xder kan??

Anonymous said... Best Blogger Tips

jangan nak kutuk kutuk yuna boleh tak ? kalau dia buruk habis korang dah cantik/hensem sgt ke bodoh ! style dia unik jadi trend zaman skrg . kau ada ? mampu ke nak nyanyi atas pentas dekat hollywood mcm yuna ? seriously korang takde life and perasan korang lagi perfect puihhhhhhhhhhhh ! fuckass lah kau !!!!. go to hell lah sape yg kutuk2 yuna and for sure , yuna is pretty and gorgeou :) . support yuna !

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedihhhhhhh...............

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...