Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 13 July 2011

WTF : [Video] BAYI YOGA, senaman EXTREME untuk seroang bayi!!

Mari SERTAI kontest STRESS anjuran AKuStressGiler dan menangi hadiah sehingga RM550 ... KONTEST STRESS akustressgiler PERTAMA

Dalam senaman YOGA, satu fenomena yang pelik telah berlaku di mana bayi juga boleh diajar YOGA..tapi ingat memang tak patut dipraktikkan pun. Tetapi banyak guru YOGA telah iktirafkan benda ini.. 


Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

4 comments:

the rat race of the week.. said... Best Blogger Tips

omputih gile.....buatnye baby tu tergeliat xparah ke namanye...cet

Anonymous said... Best Blogger Tips

pompuan yg comment tu jeles sebab dia tk pandai buat

minoari89 said... Best Blogger Tips

bkn kira pandai ke x tp klu tercabut ke agak2 bleh ok dgan sempurna ke???

Nohtakh ujan said... Best Blogger Tips

Aku pernah tgk depan mata kepala aku yoga baby ni masa melawat kawan yg berbangsa India 4 thn lepas.tak sampai hati tgk tapi itu budaya india.dan aku tgk budak tu ok je sampai sekarang...x de pun tercabut tulang2.tapi jgn buat sesuka hati kat baby anda..sbb yg buat tu memang kira pro.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...