Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 12 July 2011

WTF : Hotel 5 Bintang hanya untuk HAIWAN di California (15 Photos)

Mari SERTAI kontest STRESS anjuran AKuStressGiler dan menangi hadiah sehingga RM400 ... KONTEST STRESS akustressgiler PERTAMA

Di California, sebuah hotel mewah bertaraf 5 Bintang, The Barkley Hotel, telah dibina untuk menjaga binatang perliharaan anda sekiranya anda keluar melancong dengan harga yang berpatutan. Semua binatang ini akan diberi khidmat pedicure, spa dan salun sepanjang penginapan mereka. Semua kemudahan juga disediakan seperti flat skrin TV, Air-Con dan macam-macam lagi. Macam lebih mewah dari hotel manusia ini, korang tengok la sendiri...:-)) 

 sumber : http://izismile.com
Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :




3 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAIWAN TU BKN TAU APE2 PON TA KER BUANG MASE WAT CMTU -.-

Anonymous said... Best Blogger Tips

lagi bagus buat mcmtu dari buat haiwan tu merempat kat tepi jalan macam tak berperikemanusiaan ...

Yaya_Nursyiera said... Best Blogger Tips

amboi angg... pndai tgk tv, berspa2, pedicure siap...org kaya ade, org mskin ada. natang pun dorg wt trf mcm mnusia...

*btw, tmpt tu bkn prcuma, hotel 5bntg. bkn pusat kbjikan bntg...m'bzir...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...