Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 13 July 2011

OMG!! Gambar Doktor Rogol Pesakit Yang Tidak Sedarkan Diri!! [5 Gambar]

Awas, gambar dibawah ini mempunyai unsur2 18+.. kami hanya mahu share berita ini..bukan berniat lain. SO, viewer discretion is advised!! Aku tak tahu kat mane benda ni berlaku.. Tapi memang tak patut btol.. Mencemarkan reputasi seorang doktor. Tapi bila difikir-fikir, benda macam ni tak mustahil boleh berlaku.. Memang bahaya kalau orang yang kita percaya merupakan syaitan bertopengkan manusia.. wah....ayat aku memang power..haha..



28 comments:

perfect life z said... Best Blogger Tips

sELAMBER.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ow.the doc juz checking body temperature with his thermometer

Anonymous said... Best Blogger Tips

WTF???

myra yusreena said... Best Blogger Tips

sengal punya doktor..arapkan dokter,dokter makan pesakit...

Zya Lemon said... Best Blogger Tips

eeeeuuuu

taiko said... Best Blogger Tips

hahaha. ni doktor gila seks.. ntah ye doktor ke tukang bersih lab

Acai Rainbow said... Best Blogger Tips

emm sblom ni ade nmpak gak kat bloger2 lain
dia ckap pesakit tu dah mati..hahahaha
mcm tak percaye je..kalau pengsan mungkin boleh percaye lagi...tapi doktor tu...ape pon tak boleh
AKU STRES GILER!!

syazu said... Best Blogger Tips

doktor neh mesti lom kawen lagi..haha

bUDaK nAKaL@pHiQUe said... Best Blogger Tips

sangap bena dokter ney...adoiii~
stress aku tgk......haha

Mr Rileks said... Best Blogger Tips

bengong punye doktor...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo nak maen sangat...maen ngan pelacur la!!eh sial la tui!!

cekgu FaizE said... Best Blogger Tips

kesian.. ape la.. dah x tahan sgt ke?

Bella Enveeus said... Best Blogger Tips

actually pada gambar ke-3 tu, lelaki itu mengambil gambar perempuan tu kan? dia tengah pegang kamera..

kesian perempuan ni.. :(

EYLA said... Best Blogger Tips

masyaallah...apa punya doctor ad penyakit sangap

mac said... Best Blogger Tips

pebende ntah !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak semestinya doktor tu.. entah-entah attendan ke, MA ke.. kalo doktor, sure nurse atau staff lain akan ade lagi dalam OT tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymousbaju ijau 2 memng DR jea la
standard dalam OT
attendant warne putih,MA warne biru..
sedara kalau nk tuduh 2 siasat la dlu
jangn membabi bute.,jngn hina profesion orang lain.

xshahidx said... Best Blogger Tips

ini aku rasa voyeur porn saja nih,Japan porn byk guna konsep nih!

Affendy said... Best Blogger Tips

gila...msti blom kawen ni...glojoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenape payudarenye x censored?

Anonymous said... Best Blogger Tips

xsemestinya doktor bedah.mungkin nurse mungkin jugak pakar anaesthetic.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nasib baik ada kamera jadi bahan bukti..tp aq lagi tak setuju jika orang yang mengambil video ni sedar/nampak tp tak hentikan perkara 2 dr berlaku..maruah itu penting

onlinesbundle said... Best Blogger Tips

hmmmmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

stresssssss betul punye doktor.....aptb

Anonymous said... Best Blogger Tips

astaga...binatang pn xde nafsu nk make love dgn binatang lain yg dh jd bangkai. apala punya manusia ni. mengalahkan binatang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala,yg ni gimik porn jepun ler,da byk lg version, dia buat ala2 hidden cam la konon, tp yg dua2 dlm tu pun mmg pelakon porno ,

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala xlawa pn nk rogol ke???bodo xbrbaloi...
Klu lawa tu xper la klu kena tangkap pn brbaloi...

-mr.fapson-

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila ko nk mati ha mr. fapson???
aku mnyampah ngn prngai ko yg xreti hormatkan prempuan yg sma jntina dgn mak ko sndri... bdoh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...