Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 15 July 2011

OMG : Gadis BUNUH DIRI untuk menderma organ kepada bapanya

Di India, seorang gadis yang berusia 12 tahun telah membunuh diri supaya dia dapat menderma mata dan kidney kepada ayah dan juga abangnya. Ahli keluarga baru mengetahui perkara tresebut sehari sebelum mayatnya dibakar. Di dalam nota tersebut, dia ingin ibunya berjanji untuk memastikan mata dan peparunua didermakan kepada ayah dan abangnya. Beberapa hari sebelum dia membunuh diri, Mumpy Sarkar telah terdengar perbualan ibu bapanya mengenai pembedahan yang perlu dilakukan oleh ayah dan abangnya tetapi tidak dapat dilakukan kerana mereka tidak mampu. Jadi Mumpy terfikir yang dia mampu membantu mereka dengan membunuh diri agar mereka sembuh dan mengurnagkan beban ibu bapanya kerana tidak perlu bimbang pasal DOWRY perkahwinan kelak.
p/s : memang seorang anak yang sangat baik, cuba semua anak macam ini di dunia..aman dan damai kita semua..

10 comments:

khuza hasan said... Best Blogger Tips

l0ve my mum & dad to0..s0bs..:(

Anonymous said... Best Blogger Tips

mane boleh dgn bubuh diri aman dunia bro..ayat kene betol skit

Anonymous said... Best Blogger Tips

bunuh* ^^

++JihaD UmaYraH++ said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

aman damai ape...nanti klau sume anak bunuh diri....mak bapak tu mesti ar sedih ngok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bgus lah ada ank cm ni
tp klau ank2 haram yg kt lua 2 cm na ea?
yg pegi merempit, buang ank, maksiat, menyamun.
malangnya mak bapak dorg lahirkan ank haram ini.
perosak!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan anak haram la.. anak hasil dari hubungan yang haram. anak tu x bdosa langsung.. lg satu, mungkin admin maksudkan anak yang sanggup berkorban untuk ibu bapa dan keluarga..jangan lihat dari konteks bunuh diri sebab ia memang sah2 salah. be positive guys~

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg la bunuh diri tu salah.. tp she's just a kid. yg dia tahu nak gembirakan family dia. dia x tahu pun bunuh diri tu dosa. kesian, budak ni innocent. mst mak ayah dia sedih sgt.. tapi at the same time they shud be grateful sebab dikurniakan anak sebaik ni ='( pengorbanan ni bai..

yakuza_wengstarz said... Best Blogger Tips

admin masuk air

Anonymous said... Best Blogger Tips

hampa sanggup ka bekorban untuk org tua hampa macam budak dari India ni?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...