Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 12 July 2011

Pelik : Playground yang terlalu SERAM untuk budak di Rusia (12 Photos)

Mari SERTAI kontest STRESS anjuran AKuStressGiler dan menangi hadiah sehingga RM400 ... KONTEST STRESS akustressgiler PERTAMA
Anak-anak kecil suka bermain di playground. Baru diaorang itu macam tempat paling menarik untuk diaorang. Tetapi ada satu playground di Sergeevka di Rusia, tempatnya memang menyeramkan dan tak patut untuk budak-budak bermain di sini. 


sumber : link
Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

6 comments:

ASaDa RyutaRo said... Best Blogger Tips

ni budak brutal je boleh pegi main. hahaha..

Aku,Dia & Snowcap said... Best Blogger Tips

ini tmpt bleh buat tmpt shooting filem seram maa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bapak budak pon takot nak maen

Anonymous said... Best Blogger Tips

xdala seram sngat jika tngok. cuba tmpat tu bagi elok ckit. kan cantik dah. renovate ckit. ni x. habis vandalisme. tngok tlinga gajah tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak seram sebenarnye cuma perlu dibersihkan,dicat semula dengan kaler yg ceria,pastu yg muka muka tu buang

nenek sihat said... Best Blogger Tips

x seram? ce pegi mlm2 srg2.. mne thu time korg tgah men ade yg join skali.. huhuhu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...