Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 15 July 2011

OMG : Make-UP Celebrities Famous yang sangat FAIL!! (10 Photos)

Artis dan Celebrities terkenal memang pentingkan imej mereka tetapi kadang-kadang make up telah membuat merreka tidak kelihatan menawan seperti biasa. Mungkin ada di antara gambar ini nampak macam photoshop tetapi semua gambar adalah original!!


Nicole Kidman

 Lee Si Young

Park Ha Sun

 K2 Jang Jae In

 Zhang Zi Yi


Eva Longoria

 Uma Thurman

sumber :link
Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

9 comments:

khuza hasan said... Best Blogger Tips

:D

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua ada puth putih kat muka.nampak sangat fake.hahah

whenshewasborn said... Best Blogger Tips

ee apesal mcm ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

diorang tgah ada event main tepung 2la ada keputihan di muka de'all..hehe :P

..:::pixiefay:::.. said... Best Blogger Tips

pakai bedak bukan mcm 2.. hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

fake photos

AwekSeliparJepun said... Best Blogger Tips

dah gaya pakai bedak baby tapi tak sapu rata je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

fake!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mnipu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...