Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 12 July 2011

WTF : Adakah patut @beautifulnara kalah dengan leeziwen(mantap ke?)

DigiWWWoW telah berlangsung sekarang, pelbagai kejutan berlaku pada malam anugerah Digi termasuklah blogger femes tanah air @beautifulnara (Siapa tak kenal? Mungkin leeziwen tak kenal kot?) kalah dalam kategori Top Kay Poh kepada satu blog atau mungkin juga bukan blog LEEziwen.blogspot.com. Memang tak percaya bila @Digi_Telco maklumkan yang blog Leeziwen yang Alexa rankingnya 7 juta ini boleh menang. Adakah ini ProPAganda Digi?? Takkan #DigiWWwoW ini pun tak #BERSIH? Kalau tak percaya mai tengok blog LeeZiWen ni..vs @beautifulnara

Leeziwen.blogspot.com : Ranking Alexa 7,704,124, 
Visitors keseluruhan : 17,969

beautifulnara : Alexa : 11,726 
Visitor sehari (bukan keseluruhan) : 78,219,659 orang

Entah macam mana leeziwen ni boleh menang sebab kalo nak VOTE setiap hari pun tak mungkin dapat lawan @beautifulnara ni. Dah la blog lee ni macam blog personal dan jarang update. Yang peliknya tak kelihatan pun yang leeziwen ini suruh orang VOTE dalam DigiWWWoW ni sebab tak kelihatan batang hidung Digi pernah jejak blog ini. Kalo da Digi dapat bagitahu berapa VOTE Lee ni kita mesti lebih puas hati daripada hanya bagitahu pemenang ..memang tak masuk akal langsung..sperti yang berlaku pada bro @amanfirdaus yang kalah kepada blog Techno Hut yang entah pa2..STRESS dan wtf la jua ...

Lee Zi Wen ambik la semua award ko tu..harap-harap semua ni #BERSIH ye..

Kepada @beautifulnara, bro tetap the BEST bagi kami semua :-))

10 comments:

FAUZI NOR said... Best Blogger Tips

#sentap aku...

nei buat stressss nak #terjun Kbmall
hahahaha

namaakulynn said... Best Blogger Tips

PALING STRESS NIH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

what?hahaha.i will alwys be wif B.Nara =)

memorial cute girl said... Best Blogger Tips

aku stress giler..cm mne dia boleh mng...x kn la 24 jam duk undi diri sndiri

Freaky said... Best Blogger Tips

haha mungkin dia ada support kewangan suruh undi kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

bongok! ni pun nak complain. tak tau ke chinese speakers paling banyak di dunia? dah bodoh, pastu suke hati je post. minda cetek! this is why this nation is getting worse.

Ariff Shah said... Best Blogger Tips

DiGi = Hanjeng!

Boikot DiGi!

Cik Saba said... Best Blogger Tips

cik anon..xyah la nak nyumpah2 ek..xbek..:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah nasib , redha jelaa =)

Anonymous said... Best Blogger Tips

hari2 aku bkak BN..stiap kali on9, 2 bende yg aku bkak...1st fb...2nd BN...aku ade gak undi BN..but y??????

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...