Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 15 July 2011

WTF : Budaya "BURUNG HANTU" (Owling) menjadi IKUTAN dunia (10 PHotos)

Sebelum ini, kami pernah membuat entri mengenai sati budaya yang menjadi ikutan orang ramai iaitu meniarap. Budaya Meniarap menjadi ikutan dunia. Semua orang akan meniarap di mana saja. Kini satu lagi planking yang menjadi ikutan dunia adalah Budaya "BURUNG HANTU" (Owling). Semua orang akan bergambar dengan cara burung hantu dan mata akan tengok ke arah tengah. Ianya sangat popular di Amerika, Australia dan Britain pada masa sekarang. Rasanya akan merebak ke negara lain tak lama lagi.


sumber : dailymail

Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

10 comments:

GKA said... Best Blogger Tips

hahahah.macam2

Itan'th said... Best Blogger Tips

jangan tiru! ditakuti ianya menyerupai... golongan yang menyertai kelab bohemian di USA dan ianya melakukan amalan seakan-akan upacara penyembahan berhala yang berunsurkan kesyaitanan.. dan burung hantu adalah maskotnya.

Ahmad Fikrizaman said... Best Blogger Tips

Dulu planking.. sekarang owling pulak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam2

Cik Aimimie said... Best Blogger Tips

stupid..tu je sy nk ckp..

khuza hasan said... Best Blogger Tips

itan'th : owh ek..tQ 4 the inf0..xterpk p0n nk tiru..mcm pelik je..:)

ihsan said... Best Blogger Tips

bodoh je sume tuh

Anonymous said... Best Blogger Tips

MENGAROT JER SUME TUU

Muhamad Farid Bin Rahmin said... Best Blogger Tips

Sapa ikut . .dia BODOH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

burung hantu juga merupakan lambang org yahudi... so jgn la ikut mende2 x snonoh ni k... tkut rosak akidah plak...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...