Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 15 July 2011

[Fakta Stress] Lelaki VS Wanita Ketika Mengambil Wang di ATM.


Lelaki:
1. Pandu ke bank, parking dan berjalan ke mesin ATM
2. Masukkan card
3. Tekan number PIN dan jumlah yang dikehendaki
4. Ambil duit, card dan receipt


Wanita:

1. Pandu ke bank
2. Matikan enjin kereta
3. Perhatikan makeup di muka melalui cermin pemandu
4. Semburkan minyak wangi
5. Sikat rambut dan berjalan ke mesin ATM
6. Mencari Kad ATM di dalam beg tangan
7. Masukkan kad ATM
8. Mencari nombor PIN ATm dekat celah penyepit rambut dalam beg tangan
9. Tekan nombor PIN
10. Membaca arahan ATM selama hampir 2 minit
11. Tekan "Batal"
12. Tekan sekali lagi nombor PIN
13. Tekan "Batal" sekali lagi
14. Telefon suami atau pakwe untuk bertanya nombor PIN yang betul
15. Tekan nombor PIN yang betul dan periksa baki duit yang tinggal
16. Masukkan jumlah yang dikehendaki
17. Tekan "Salah"
18. Masukkan jumlah yang agak besar
19. Tekan "Salah" sekali lagi
20. Masukkan jumlah yang lagi besar
21. Keluarkan dan amik duit dari mesin ATM
22. Masuk ke dalam kereta
23. Periksa makeup di muka sekali lagi
24. Mencari kunci kereta dalam beg tangan
25. Hidupkan enjin kereta
26. Jalankan kereta.
27. Berhenti tiba-tiba
28. Pergi balik ke mesin ATM
29. Ambil Kad yang tertinggal dan resit.
30. Masuk kembali ke kereta
31. Letakkan kad ATM di atas Dashboard
32. Buang resit atas jalan
33. Tengok dekat cermin pemandu
34. Perika makeup sekali lagi
35. Membetul-betulkan rambut
36. Masukkan gear kereta untuk reverse (undur)
37. Brake mengejut lagi
38. Masukkan gear kereta ke depan sebab tersilap tadi
39. Memandu lebih kurang 3 km
40. Baru teringat nak lepaskan hand brake..



Sumber:  Cerita Lawak


21 comments:

vampire's lovex said... Best Blogger Tips

hahahaha melampau tuu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahhahahha...
mmg x la..lwk2!!!

-Mr.TaUfiQ- said... Best Blogger Tips

hahaha.. xlepas handbreak 3km..hangus break..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hah..menipu la tu..tu jenis wanita yg x pnh pegi mesin atm je..yg lain2 sume normal..

amiraa said... Best Blogger Tips

HAHAHAHA , bestt !

Diana Mazari said... Best Blogger Tips

aku x pnh mcm tu pown..ney sorg dua org jew..tp impaknya pd sluruh golongan wanita...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha terbaikkkk...

khuza hasan said... Best Blogger Tips

mane ade smpi mcm tuh..melaupau..btw..klaka la plak..:)

Cik Aimimie said... Best Blogger Tips

hep2...amboiiii

akuwanblur90 said... Best Blogger Tips

hahahaa.a.. terbaik!! betol2 stress

hafiz said... Best Blogger Tips

hahahaha.nice one!

TA&FA said... Best Blogger Tips

kenapa aku perempuan tapi buat cam laki tu eak??

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha..memang suma pompuan camtu..mengaku saje la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

agak2 la

Anonymous said... Best Blogger Tips

ooooiiittt...sory ckit ak girl xwat cm 2 pn...penipu!

puteribonda said... Best Blogger Tips

discrimnation towards women~ agak2 la seket, tak sume camtu....

yaya_chan.com said... Best Blogger Tips

selambe jer.......2 gurl kg je

Anonymous said... Best Blogger Tips

oitttt...nie kompem tipu nieh...takde ler sampy cenggitu skali....nie pompan jenis hape nieh?? hohoho

_ZATI_

Suhaili Sulaiman said... Best Blogger Tips

ade je pompuan mcmtu.. xcaye ari jumaat gi alamanda tgh2 bulan. cucuk kad. bce arahan ATM 2 minit. pastu ble appear amount yg bk dipilih, tenung dlu skrin tu, tangan meniti kat setiap amount, pastu tekan > jumlah lain ..lpstu tenung plak papan kekunci tu.. tekan 1 number 2 saat.. last2 keluar 10-20 rggt je... BBq btol

Martika Diyana said... Best Blogger Tips

wakakaka... penah gak beratur blakang orang macam neh.. stress je aku :P
insya Allah aku tak buat gini.. nnt orang blakang aku plak stress tggu aku hahaha :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

pmpuan sengal jer cam tu..kesian saper yg dapat gf cam tu..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...