Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 7 July 2011

Lawak : Perkara yang MAHASISWA/I biasa lakukan di UNIVERSITI (20 Photos)

Waktu kerja kita dapat gaji dan boleh beli barang kita nak. Tetapi rasanya semua setuju yang HIDUP sebagai seorang pelajar sebenarnya lebih seronok..Sekarang mesti ramai rindu time tengah belajar dulu..Kita enjoy dengan member dan macam 2 benda kita buat...Sekarang nak buat semua tu pun susah dah...hihi

 sumber : singaporeseen.stomp

Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

22 comments:

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

adoi ..! haha

Safiah Ibrahim said... Best Blogger Tips

ramainya sebilik~

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg last sekali tu konfem DOTA

Wani said... Best Blogger Tips

hahaa!! student life mmg best!

Frank Key said... Best Blogger Tips

Perkara yang membuat perempuan gelakkan Lelaki

Anonymous said... Best Blogger Tips

ade gak la jadi cam dlm gambar ni....
hahahha

Al-Fikr said... Best Blogger Tips

ada gmbr yg tunjuk pembulian disitu. Yg kena gantung kt dinding....

xeraa said... Best Blogger Tips

yang gantung lptop dekat hanger tu tak bole blah , you dok guna laptop ramai2 dlm 1 bilik tuh da macam CC plak , HAHAHAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha..wat aku rindu zaman bljr kt uia dulu..skrg sume dh bumor huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

makan mee dalam baldi~ ngan laptop bersepah dalam bilik..... aghhh~!!!! kenangan indah!!!

trionaki@yahoo.com -facebook- -dim-

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang last tu je aku pernah buat...

Sha Tiramisu said... Best Blogger Tips

adoi stress streessssssssssssssssssssssss

Anonymous said... Best Blogger Tips

bawak toyol... letak atas peha... untung laaa... kolej pakai skirt pendek.... hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

student life besssssssssssstttt!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang last tu main DotA ramai2 hahhaaha

Pungguk Tersenyum said... Best Blogger Tips

haku makan megi pn dlm periuk je,xsmpai ati nk pkai baldi

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg last skali tu main dota.haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

makan maggi baldi ngan main DOTA beramai2 bnde slalu dibuat..cuma mkan maggi baldi bramai2 la

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic no.10 tuh cam best..:D

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah ape bau dah 2 kt dlm bilik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg last skali tu kat malaysia...ak knal hhahahaha mean dota

Anonymous said... Best Blogger Tips

hehe aku pernah makan maggi dalam baldi... share2 10 orang wahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...