Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 4 July 2011

WTF : Satu lagi 'PENIPUAN' dari penggunaan MAKEUP (10 Photos)

Jangan tertipu dengan MAKEUP yang mereka guna...cantek lagi pompuna  kalo natural...


 sumber : link

30 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

demn.. sblm kapel,aku nk cuci muke pmpuan yg aku nk kapel tu.

cik ETTY said... Best Blogger Tips

isk3. mmg len trus. maken chantek plak...bahaya tol

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg jantan jd prmpuan...makkk..!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebab itulah isteri aku pilih berdasarkan tanpa make up..sal make up ni tuk menipu mata lelaki dengan kecantikan palsu..

GKA said... Best Blogger Tips

waaaa,buruknya

saiazuan said... Best Blogger Tips

pergh.. photo genic..
hahahaa xD

cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

ASaDa RyutaRo said... Best Blogger Tips

giler jauh beza..

Zulfikar Hazri said... Best Blogger Tips

astghaaaaaa...

Farah Junaidy said... Best Blogger Tips

waaa...gmbr yang ke4 cm jauh beza je..plastik je lebih....

Zul said... Best Blogger Tips

LMAO >>>___<<<

cik tenting said... Best Blogger Tips

superb! hahahhah

Frank Key said... Best Blogger Tips

Mak aii..huduh btol..
Siapa dapat teka semua logo-logo superhero ni?

dah aku macmni,,nk wat cne lg. said... Best Blogger Tips

cm no tu diorg makeup cm artis lak..
pandai boto..

Aifa Afiqah Sulaiman said... Best Blogger Tips

waaaaaaaaaaaa~

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
hahahaha klakar btol...gila ahh

Anonymous said... Best Blogger Tips

bahaya btol pompuan zmn skang..

Asyikin said... Best Blogger Tips

ee huduhnye tanpa mekap

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang-2 cantik lah

Anonymous said... Best Blogger Tips

uuurrhhh... PHOTO GENIE!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tereeerrrnye make up

Anonymous said... Best Blogger Tips

adayg mmg cntik pun kt situ.

hazze ezzah said... Best Blogger Tips

sy x suka mekap...pkai lipstick pn rs cm nk trcabut bibir..last2 lap balik...ha2

mimie.momot said... Best Blogger Tips

alamak.sy suke pakai make up :( cmne ni

ima althafunnisa' said... Best Blogger Tips

bila pikir2 balik.. lebih baik la diorang make up. dari terus biar tiap2 hari muka 'kurang cantik' begitu kan. korang nak pandang pown tak lalu. siap kutuk2 agi. sian diorang.

jangan hipokrik boys. korang nak awek or wife yang lawa aje kan. diorang pown ade self - esteem gak macam korang. nak dipandang elok di mata orang lain. fikir tentang tu.

last words, hanya orang yg tahu mghargai je akan terima perempuan dengan seadanya. with make up atau tanpa make up. kita semua cantik. :)

Poison_Ivy said... Best Blogger Tips

agreed with ima althafunnisa. tapi de je cre nak nampak cantek semula jadi. kene pakai produk kecantikan muke, cam pencuci muke, toner n cream. sangat2 leceh, makan mase, dan memerlukan kesabaran.

seryes dl aku pon x cantek. tapi pas pakai produk2 cam tu, aku leh x pakai mekap skrg, org still cakap muke aku cantek.

it does really pay off. (^_^)

Anonymous said... Best Blogger Tips

asian. haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

amoi cina salu fikir diorang tu lawa padahal mata sepet nak mampus. ahhahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

artis2 malaysia pon,ramai jgk yg cntik sbb make-up...arts hollywood ke,korea ke,..mane2 arts pon la,..diorg pon da make-up bru cntk..kalo x,..xde la hebt mane sgt ponn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAHAHA kalo jumpa awek cun mekap tebal baik x payah laaa..buat ngeri je kalo xde mekap muka cam bontot babun..

Anonymous said... Best Blogger Tips

rata-rata guys yg komen n kutuk2 semua tak boleh pakai. aku bet yang cantik gak korang pandang before pandang yang lain. tak payah nak poyo sgt la

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...