Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 16 July 2011

Cool : Tumbuk Panda Ini Jika Anda Stress!!! (7 Gambar)


Nate Hill, seorang performance artist, telah sediakan satu public service untuk penduduk di New York iaitu 'Punch Me Panda'. Dengan memakai costum panda yang dilengkapi dengan chest protector, Nate menawarkan orang ramai untuk menumbuknya dengan sekuat hati untuk melepaskan geram mereka.Memang cool beb.. 

Menurut Nate, dia membeli kostum panda itu dari eBay dan memilih panda sebagai kostum kerana air muka panda mampu mencairkan hati seseorang. Dia mahu orang melepaskan kemarahan mereka ke atas sesuatu yang comel. Dalam sehari, dia menerima lebih kurang 100 tumbukan daripada orang ramai. 

Aku memang suka idea mamat nih.. Patot kat Malaysia pun ade benda nih..letak kat setiap universiti, sekolah n pejabat.. Ramai orang tensyen n stress.. Hehe...







Sumber: Belog

Tolong Click link kt bawah ni kawan2.. tolong admin yer.. terima kasih semua..

 
 
 

4 comments:

Zulfikar Hazri said... Best Blogger Tips

mcm mulia kan?

sop said... Best Blogger Tips

Ciri yg baik :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha cube letak babi hijau(game angry birds) tu..agak2 da kena belasah kut..haha

-powerzcrew-

Anonymous said... Best Blogger Tips

smti

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...