Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 12 July 2011

Cool : Cara UNIK manusia membawa BARANG dan MANUSIA di Asia (15 Photos)

Mari SERTAI kontest STRESS anjuran AKuStressGiler dan menangi hadiah sehingga RM400 ... KONTEST STRESS akustressgiler PERTAMA
Manusia kini semakin kreatif dan mampu fikir dengan pelbagai cara untuk membawa barang serta manusia ke mana saja. Mari tengoklah sendiri cara-cara unik yang dipraktikkan oleh manusia ini. 
 sumber : link
Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

4 comments:

hakim said... Best Blogger Tips

aku baru balik dari phnom penh. dorang kat sane mmg mcm ni oi! max 1 motor aku pernah nampak 7 org! gile ke ape?

miss bella said... Best Blogger Tips

yg last plg comei! hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha....lawak giler...

pencinta agung said... Best Blogger Tips

gile kentang!!larat plak kenderaan dorg ni bawak muatan sebanyak ni...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...