Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 11 July 2011

OMG : Pernah tengok GAMER WANITA yang GILA GAME? (7 Photos)

Mari SERTAI kontest STRESS anjuran AKuStressGiler dan menangi hadiah sehingga RM400 ... KONTEST STRESS akustressgiler PERTAMA

Kita memang biasa tengok gamer lelaki main game kan? Kadang-kadang sampai nak tahan kencing untuk habiskan game. Minum dan makan pun lupa..Tapi pernah tak tengok gamer WANITA pula yang terdiri dari gadis remaja pula tu...Yang penting mereka sama je macam lelaki...gila GAME!! 

Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

naik steam aku tgk diorang ni...main game macam main game ehem jee

Anonymous said... Best Blogger Tips

hot siot

Zya Lemon said... Best Blogger Tips

kemasnya bilik mereka

Anonymous said... Best Blogger Tips

anonymous 12 July 2011 : senangnye ko stim ye...laki akhir zaman mcm ni la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

akhir zaman ka, awal zaman ka, laki mmg boleh stim. POMPUAN akhir zaman macam dlm gambo2 tu yg suka bukak2.. bengong

WanTeD said... Best Blogger Tips

GAME APA YG DTA MEN 2..?? AK NAK MEN LA HEHEHHE....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape la.sorry to say,ak rse ar.macam lucah je blog ko.sumpah doe.ok,remove komen kalau ko rase point ak salah
:P
well,my opinion

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

ko sengal.janganlah tengok,HAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku sllu wat cam pic no3 tu klo ngadap lappy kat lam bilik..hehe...rasa bebas & selesa.. :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

msti best klu dpt awek kaki gaming cm dorg ne kan?
hr2 sm2 msk dungeun wo.. HAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

4 ngan 5 terbaik.. http://rylwarfare.ath.cx

Anonymous said... Best Blogger Tips

mr fapson terlepas stim ke??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...