Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 10 July 2011

Cool : [Video] Cuba TENGOK betul2, semua perempuan cantik jadi hodoh

Entah macam mana ilusi ini menipu mata kita tetapi kalo korang ikut arahan dia tengok kat tengah tu, korang tak kan tengok manusia biasa tetapi tengok benda lain..cuba la..:-)) This is REAL!!


Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

8 comments:

odah said... Best Blogger Tips

hahahhh..btul la...mcm monster je sume :)

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

gmbr rain jugak jd mangsa haha

Frank Key said... Best Blogger Tips

nmpk mcm lukisan pun ad..

Anonymous said... Best Blogger Tips

coolllllllllllllll

Maria Estralita said... Best Blogger Tips

Gambar atas tu muka Ziana Zain + Nasha Aziz ker?

zin's daughter said... Best Blogger Tips

mcm alien

Meen said... Best Blogger Tips

tambah stress aku nengok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni sbb gambar telalu cepat...mata kite x dpt nak tangkap...bile,dicampur kan gambar tu,jadi pelik lah jadik nyer...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...