Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 10 July 2011

Menghina Lagu Negaraku Di Facebook!!!

Tengah sibuk pasal BERSIH, ade pulak sorang mamat ni buat kecoh kat facebook beliau.. Adeke patot menghina lagu Negaraku secara terang-terangan? Kalo dah political view ko berbeza, xpayah la buat statement murahan yang menghina negara ko sendri.. Kalo budak kecik xdela kesah sagat, Tapi dah masuk Universiti.. Cetek btol pemikiran... harap budak ni insafla.. THINK BEFORE YOU ACT!!


Tuhan kasi otak tu, gunakanlah dengan sebaiknye.. fikir akibat before buat sesuatu.. Nanti tak pasal2 mase depan gelap.. ish3x... 

Sumber: CariGold


13 comments:

Ini Ainaa Azizan said... Best Blogger Tips

lagi stess!!!!!!!!!!!

Ini Ainaa Azizan said... Best Blogger Tips

tgok eja stress pun salah..terlalu stress sgt dgn mamat tu

Fara Frazzo said... Best Blogger Tips

Cis, tak pasal-pasal raja yang kena.
Tak payah duduk Malaysia lah dia ni!
Tak hormat lagu negara sendiri. Haih

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

kami mendapat update bahawa profile facebook ni merupakan fake. ada yang ckp sebenarnye orang indon yang buat ni utk menjatuhkan malaysia. tapi xtaula mane btol. kami hanya share, it's up to the readers interpretation.

RAKYAT MALAYSIA said... Best Blogger Tips

this is so stupid.. xder otak.. a disgrace to all malaysians..

p/s: konpem pmbngkang y dpersalahkan lepas ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana tau org hack ke haha

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

second Namwee ney ;D haha ..

Mr Rileks said... Best Blogger Tips

mmg nak cari nahas...

p/s: nak share kt blog :)...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sah orang indog ni..dorang kan anjing!!

laUt DaN pAnTaI said... Best Blogger Tips

sgt krg ajar.
kesian pon ade.
masalah mental kot :p
mtk share yer :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

indon cam gampang!

syira sulaiman said... Best Blogger Tips

kuar ajk btol mamat nie .ta dew adab lngsung .otak da buang kowt .

Anonymous said... Best Blogger Tips

jumpa orang cam ni yang menghina negara sendiri ,,,, kita cincang je 18 kerat,, sial punya orang nak tunjuk berani salah tempat......

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...