Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 4 May 2012

WTF : Tiga Pasangan Gay Bercium Di Tempat Awam Untuk Perhatian (4 Gambar)

Tiga Pasangan Gay Bercium Di Tempat Awam Untuk Perhatian
Di Guangzhou, tiga pasangan ini telah bercium di tengah orang ramai untuk mencuri perhatian mereka. PAsangan ini cuba meminta simpati orang ramai mengenai perkahwinan homoseksual serta layanan ke atas mereka.Mereka juga meminta kerajaan untuk mansuhkan undang-undang yang melarang mereka untuk berkahwin sejenis.


29 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

haii admin...bukn ke dh kuar entry sal ni...tjuk je ln...

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Astagirullahalazim..geli kawe..monyet hell jgn wat mcm nie taw..ahaha 1st.. :D

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Hehe..sec0nd pulop..haha. xD

jgn klik name sye.. plsss.. said... Best Blogger Tips

sadis!

Muhammad Afrain Mat Refin said... Best Blogger Tips

setan!! -_-"

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

I'm proud to be gay..jom bercomolot syaz..puihkk gigi itam bau bangkai

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Astagfirullahalazim..ape nk jdi k0 nie monyet.? ==" mengucapla nak oi..jgn k0 terjerumus ke lembah kehinaan 2..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

i gay jer homo tak

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

dasar monyet.! gay ngan homo 2 sme la ngek..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

shadap..jom bercomolot

Anonymous said... Best Blogger Tips

thehell gay boy n oku boy
stupid human being
ahahha

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

puihk..

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

haktuihhh.!!!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

karahakktuih puikh

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

waaaaaa.. ada modal utk fap dgn gambar ni.. fap fap fap.. trima kasi pawarut..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommm
dunia2..

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

nokhorommmmmmmmmmmmm..!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

syaz n thehell mmg secocok
ko xnk daftar jadi pasangan gay boy ke?
hahahhaha
stupid human being

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Astagfirullahalazim... “Bila kita memuji wajah seseorang, kita memuji ciptaan Allah. Bila kita menghina wajah seseorang, kita menghina ciptaan Allah.”

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Fikir-ii kn lah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

wey klaw ko alim na apsal ko x gi mengaji ke or wat perkara2 sunat untuk menambah amalan pahala ko.
nie x,1 ary mhadap internet ade aty nk jdi alim.
xde faedah ko mhadap bende nie setiap masa ko taw x,aq plg benci org bajet alim n pemalas mnghadap laptop dari pg smpai mlm,mcm org bodoh ko taw x?

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

astagfirullahalazim..biarkn dajal berkata-ii

Anu said... Best Blogger Tips

THEHELL,MOM,BIGFATMONKEY,IKANBILIS = ADMIN YG SAMA!!!!! BOOOOOO!!!!! GET A LIFE, LOOOOSER!!!!!!!!

mom said... Best Blogger Tips

Anu2..apa nama anak nie "Anu"...malang sungguh nasib ibu bapa anak nie sbb mak bapak bagi nama lawa2 tapi letak nama glamour pelik2...terkedu mak

hafiz anuck said... Best Blogger Tips

wtf!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

buduh la ko the hell..monyet gay

Anonymous said... Best Blogger Tips

kurang ajar punye budak
ko tgk r aq akan cri ko smpai dpt sial
nnti ko syaz

Dad said... Best Blogger Tips

ape kecoh2 nih...

Anonymous said... Best Blogger Tips

elok la tu..blog ni da jdik platform utk family brok ni berkomunikasi...admin sila la amek tindakan sblum berok2 ni membiak!ahaks~~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...