Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 1 May 2012

Cool : "Cheater's Digest", Buku Panduan Untuk Menipu Dalam Peperiksaan (8 Gambar)

Buku ni amat sesuai untuk students.. Banyak tips yang berguna untuk digunakan dalam peperiksaan.. Hehe.. Layan~~


















 Sumber : Here



6 comments:

jgn klik name sye.. plsss.. said... Best Blogger Tips

boleh pkai ke nie?

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku nak final exam dlm medic , boleh guna ni , asal kan cita-2 aku tercapai . hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat mn ade jual bku ni??nk bli la 1..

Anonymous said... Best Blogger Tips

x pasal2 kena banned buku ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

dkt kdai buku ade r jual..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cikgu2 & para pensyarah pun kena baca buku ni
agar mereka boleh mengesan lebih awal penipuan yg dibuat dlm peperiksaan oleh pelajar
hehehe : n

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...