Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 5 May 2012

Serius : Agama, Biawak Yang Dikatakan Berasal Dari Keturunan 'Spiderman'? (7 Gambar)

Biawak yang dipanggil Agama ini adalah biawak dengan kepala yang kempis dan mempunyai warna seperti 'Spiderman' Ianya boleh ditemui hanya di Tanzania, Rwanda dan Kenya. Hanya Agama jantan yang mempunyai warna sebegini tetapi yang betina berwarna coklat. 
Sebenarnya biawak ini bukan dari keturunan Spiderman tetapi cuma warna merupai warna yang digunakan.


16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bpak ahh admin bdo..hahahhahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa kah.!!

ASaDa RyutaRo said... Best Blogger Tips

hahahaha.. mesti biawak ni rasa cool je bila ada superhero guna kaler dia untuk buat custom..

Anu said... Best Blogger Tips

ADMIN PANGGIL AGAMA TU BIAWAK????? ADMIN NI ORG TAKDA AGAMA KAH?????TAK TAKUT NERAKA KAH?????TAUBATLAH SEBELUM TERLAMBAT.....!!!!

mirza09 said... Best Blogger Tips

apa la komen macam org xda tamadun...
patut la malaysia xleh maju..

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahahaha...bdoh betul anu..dah org pnggil die agama..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommmm
aduhhhh....dah name dya cm 2..
pa la bdak 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

agama di atas merujuk pada name biawak ni kat sane.. awat bangang sgt koemn tanpa bace betul2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anu..ko ni bodoh la..bace la dulu sebelum buat statment..contoh mcam ko pakai nama anu..orang bodoh macam ko pon ingat anu pon pandai komen

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei mmg name dia agama la bodoh bangang!nie la dia, org suh p mgaji, x nak! stupid moron

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahaha bangang!!! NAMA biawak tuuu AGAMA lahhhh ngoooox!!!! hehhh....

Anonymous said... Best Blogger Tips

gadoh gik!! bez eyh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

haram jadah

Anonymous said... Best Blogger Tips

buduhnye si anu.tu...kecian tul...da name biawak tu agama..mngkin kat tanzania "agama" tu de mksud lain..ape da~~

mom said... Best Blogger Tips

itulah pentingnya didikan oleh para ibu bapa....

situkang tulis said... Best Blogger Tips

anu ni bodoh macam takde agama .. AGAMA tu nama natang tulah bodoh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...