Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 3 May 2012

Review : Slim Diet 2, Produk Pelangsingan Dari New Zealand Yang Memegang Rekod Dunia



Kali ni ASG nak review mengenai satu produk yang dikenali sebagai Slim Diet 2. Produk ni ialah hasil keluaran NZ NEW IMAGE yang telah famous sebelum ni dengan produk Alphalipid Lifeline. Jom kita baca sket pasal produk ni.  

Nak kurus tanpa perlu berlapar? 

Bunyinya seperti anda tak percaya.. tapi itulah hakikatnya apabila anda mengikuti program diet secara sihat bersama slim diet 2 (SD2).

Slim diet 2 adalah produk pelangsingan badan yang terkenal di New Zealand dan kini baru dipasarkan di Malaysia. Program yang berdasarkan kepada penyimpanan protein dan diet ketogenik ini adalah hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University ( Dr.George Cahill and Dr. George Blackburn). Hasil dari kajian ini, syarikat NZ New Image Asia Sdn.Bhd yang juga pengeluar produk Colostrum Alpha Lipid Lifeline telah menghasilkan produk Slim Diet 2 yang mampu menggegarkan pasaran di Malaysia. Jangan terkejut jika dikatakan di New Zealand rekod tertinggi penurunan berat badan adalah 64 kg dalam tempoh sebulan!


Apa itu slim diet (SD2)?
SD2 adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. SD2 juga bukanlah 'meal replacement' dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah 'meal supplement' dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. Oleh itu, semasa kita melalui program ini, kita tidak akan merasa letih dan kelihatan lesu seterusnya ia akan memberi kita tenaga walaupun proses pembakaran lemak terjadi.

Kelebihan menjalani program Slim Diet 2:

Ianya adalah selamat kerana ia berasaskan protein soya dan zat-zat pemakanan yang seimbang. Tidak mengandungi segala jenis dadah yang berbahaya dan ianya adalah produk di bawah kajian pakar-pakar perubatan.

Ianya adalah berkesan. Kita merasa kenyang walaupun proses penurunan berat badan masih berterusan. Ia juga tidak menimbulkan kesan kulit kendur dan berkedut selepas penurunan. Penurunan purata 1 minggu adalah 3kg jika setia pada program tanpa perlu berlapar.

Program SD2 juga adalah lebih menjimatkan jika dibandingkan dengan program-program yang lain yang beasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori. Maksudnya disini adalah kos perkg bagi penurunan berat badan adalah lebih murah.

Sd2 juga menyebabkan proses nyahtoksik dan pembersihan sistem badan secara semulajadi. Tidak perlu ubat tambahan untuk proses ini. Cukup dengan meminum air yang banyak.

yang penting sekali, kita boleh mencapai penurunan berat badan yang maksimum dalam masa yang singkat dan kemungkinan penambahan balik berat badan atau 'yo-yo effect' dapat dikurangkan.

Hasil dari kajian khusus dalam journal perubatan oleh sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical School membuktikan keberkesanan menurunkan berat badan berdasarkan PENYIMPANAN PROTIN DAN DIET KETOGENIK. Ianya terbukti:



Selamat dan Efektif kerana bersumberkan Alami.

Bertindak mengikut sistem penurunan berat badan secara
semulajadi dan maksimum.

Memulihkan punca pertambahan berat dan bukannya hanya
merawat simptom.

Tidak menyebabkan otot menggeleber atau menyebabkan
kendur melaikan otot dan kulit yang mantap.

Nyahtoksik & pembersihan sistem badan berlaku secara spontan.

Program yang menawarkan ganjaran hebat dengan penurunan
yang cepat berbanding dengan program yang berasaskan
latihan fizikal dan kawalan kalori.

Berdasarkan jumlah jualan di Asia Pasifik, produk penurunan
berat badan dengan NZ New Image SDII telah menurunkan
6000 tan lemak di seluruh dunia sepanjang 21 tahun di pasaran.

Dijamin hasil yang memuaskan, berkesan, dan menjimatkan.

SDII adalah program menurunkan berat PERTAMA DI DUNIA
yang amalkan teknik diet karbohidrat rendah.

Memegang cacatan WORLD GUINNESS BOOK OF RECORDS
kategori penurunan terpantas.

Kunci kejayaan SDII ialah: TURUNKAN DIET KARBOHIDRAT +
 KURANGKAN LEMAK.

Penurunan purata 1 minggu = 3KG ADALAH PASTI ! (Jika setia pada syarat)
Tanpa perlu berlaparan!

Prinsipnya menghampiri pengurangan berat badan secara semulajadi dan ianya terbukti berkesan dan selamat. SLIM DIET II membekalkan kesemua zat pemakanan yang seimbang seperti protin berkualiti tinggi, pelbagai vitamin, galian mineral dan asid lemak dalam jumlah keperluan seimbang. Ianya juga telah diperkayakan dengan protin (protin soya isolat). Masalah kesihatan yang sedang dialami juga bertambah baik tanpa anda sedari seperti darah tinggi, sakit jantung, masaalah berkaitan pernafasan dan obesiti. Insya'allah. Ianya tidak menyebabkan:
  • Rasa lapar yang menyeksakan. Hanya makan makanan anda seperti biasa 3 kali sehari. 
  • Ianya tiada kesan sampingan dan rasa tidak selesa yang kerap berlaku dalam program penurunan berat biasa yang lain.
Pengurangan berat badan melalui SLIM DIET II adalah mudah, selamat dan berkesan. Pengurangan berat badan adalah PASTI manakala rasa lapar dapat dihindari. Paling penting ialah kemungkinan penambahan balik berat yang dikurangkan adalah sangat rendah.

PROTEIN

Protein adalah asas kepada semua sel yang hidup. Protin adalah berasal dari perkataan Greek yang bermaksud 'pertama' kerana protin dikatakan sebagai bahagian tubuh badan manusia yang terpenting sekali.
Protin sering digunakan. Oleh kerana badan kita tidak mampu menyimpan protin, maka ianya perlu digantikan setiap 160 hari. Sel-sel hati pula digantikan setiap 2 minggu  manakala sel-sel darah adalah setiap 30 hari. Oleh kerana sel-sel organ ini terdiri daripada protin, hanya protin sahaja yang dapat membina, membaiki dan mengekalkan fungsi tubuh kita.
SLIM DIET II atau singkatan SDII dari NEW IMAGE hanya menggunakan Protin Soya Isolat sebagai ramuan asas dalam SDII. Protin soya Isolat merupakan komponen protin yang telah diasingkan daripada kacang soya. Ia membekalkan protin berkualiti tinggi yang setara dengan susu dan telur tetapi bebas dari lemak tepu dan kolesterol.

Jom dengar rakaman Radio Kelantan.Fm


Betul ke produk ni bagus? Dah ada ke orang yang cuba?

Korang nak bukti? Okeh..jom baca testimoni pengguna produk Slim Diet 11 ni..













Amacam? Berminat tak? Kalau rasa nak cuba produk ni, boleh la beli sekarang. Nak beli kat mana ek? Wait, Berapa harga produk ni?? 


Cara nak guna produk ni?? Senang jer.. 


Berminat la nak beli!! Cane proses pembayaran? 


So, Kalau ade apa2 pertanyaan mengenai produk ni, boleh la kontek kat bawah ni yer.. 

SMS - 012-9276546 @ email ke - hasiibharun@gmail.com





19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hohoho...

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st ke..huahauaua

Anonymous said... Best Blogger Tips

halal ke??

Anonymous said... Best Blogger Tips

you know its impossible to lose weight that fast.the only way is by reducing water in cells and breaking down of muscle mass along with fat.
mksdnye berat yg turun tu ialah air yg sgt byk n muscle n fat.sbb tu nmpk kurus cpt.cell jd kecut xde air. also reducing carbs and fat in diet will reduce total calories too low. so your metabolism slows down. so after you stop dieting, you start gaining weight quicker than before.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tolong bgi bukti untuk penurunan berat paling pantas didunia.siapa dan dimana?
btw, kalo stakat amek 20-35g carbs sehari,ko nk makan ape??nasi setengah pinggan pn da 88g.

nasihat aku dari korang membazir duit beli produk nie.baek korang buat diet atkins.free dan selamat!

bnyak testimonial yg berjaya.termasuk aku.aku da lost 12kg dlm tempoh kurang sebulan dgn atkins.

http://www.taknakgemuk.com/
https://www.facebook.com/pages/Tak-Nak-Gemuk/116267305061870

jgn lah percaya dgn bnda2 mcm nie.herbalife la..jus mate la..tu semua mengarut.kalo ko ade option yg sma mcm atkins.knpa nk bazirkan duit.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

tu la...cara pemakanan dia lebih kurang atkins je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

yes..it was impossible and dangerous too!

wiLd_OrcHirD said... Best Blogger Tips

sembang antara anon. WOW

Anonymous said... Best Blogger Tips

already tried but cnnot make it.gile leh amk karbo around 35g karb.sos cili pn karbo lg tggi dr tu..better herbalife..

mom said... Best Blogger Tips

mak xpernah makan nasik pun gemuk jugak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya tak makan ape pon gemuk camne tu?

Anonymous said... Best Blogger Tips

salam..

saya dah try SD2 nie since Januari. seriously berkesan. dulu berat 90KG, now 70KG :)

ana said... Best Blogger Tips

Seriusly anon 4 May 2012 11:02????stakat ni saya just cube D'apple fiber je.

V said... Best Blogger Tips

@Anonymous Sape kata atkins diet selamat? Bengap.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sy tak mkn ubat kurus badan pon leh gak turun 20kg... aku pon guna diet mcm atkins diet tp tapi takde la strict sgt. aku still mkn buah2 dan semua jenis sayuran.. minum yg manis.. tp byk minum air kosong. cuma sy mkn nasi seminggu sekali je. tiap2 ari mkn gak biskut. turun gak 20kg dlm masa 3 bln. takde masalah pape pon.. duit pon dapat jimat.. buang duit je beli sd11 ke.. herbalife ke.. lau diet sendiri pon leh kurus gak

Alpha Lipid SD2 said... Best Blogger Tips

Terima kasih admin coz post review ni..sesiapa yang berminat boleh cuba..ramai yg dah berjaya! :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

I'm pretty pleased to find this site. I want to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely enjoyed every bit of it and i also have you saved to fav to check out new things on your site.

Feel free to surf to my site :: only the best review

Anonymous said... Best Blogger Tips

Attractive portion of content. I just stumbled upon your website and
in accession capital to claim that I get in fact loved account your blog posts.
Any way I'll be subscribing for your augment and even I fulfillment you get entry to consistently quickly.

Feel free to visit my blog; only the best review

Anonymous said... Best Blogger Tips

I couldn't resist commenting. Very well written!

Also visit my web blog top 10 products

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...