Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 3 May 2012

Serius : [Video] Kenapa Wanita Hidup Lebih Lama Daripada Lelaki (Mumbai)

Kenapa Wanita Hidup Lebih Lama Daripada Lelaki (Mumbai)
Video di Mumbai serba sedikit menerangkan sebahgian daripadanya. 



Porque as mulheres vivem mais que os homens by TaBonito

7 comments:

Osman said... Best Blogger Tips

Isk isk isk..
Hahaahahahaa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape la admin ne sala tajuk tu. dlm video tu aku tgk "Why men live longer than women" tapi admin tulis "kenapa wanita hidup lebih lama daripada lelaki". is it because men live longer than woman because of men's brave? is that it?

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

gila punya scaffold..ppe pun tak da..tunggu masa nak mampos..I thought India has many experts in civil engineering, but after all they are just a bunch of greedy people wanting for more money only, the politicians are the worst..fcuk to the world..oyeah

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

May Allah Bless him with jannah

mom said... Best Blogger Tips

anak aku cakap mat salleh..oiiii org kampung, anak aku spek...spekerm..speaking(rujuk kamus)...

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin salah translate ke??dalam video tulis why men live longer than women tp tajuk kenapa wanita hidup lebih lama daripada lelaki... @_@

Anonymous said... Best Blogger Tips

bengap nya korg ni. admin saja terbalikan tajuk tu.. napa pmpuan hidup lbh lama dr laki?? sbb pmpuan x wat keja mcm yg laki buat. salah 1 cth keja mcm kat lam vdeo tu. keja tu kan keja bunuh diri, klo ada life insurance xpa la jgk. ni ikat kayu kat bangunan tinggi mcm tu, xda safety langsung. silap aribulan terjatuh, rasa2 idop lg x?? lu pikir la sendiri...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...