Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 3 May 2012

Cool : Rusidah, Jurugambar Professional Yang Kudung Kedua Belah Tangan (14 Gambar)


Rusidah Badawi berasal dari Indonesia yang kudung tangannya dari siku ke bawah. Rusidah kudung tangan disebabkan kemalangan semasa beliau kecil lagi. Rusidah mengambil keputusan untuk menentukan nasib dirinya sendiri dan akhirnya dia menjadi seorang jurugambar profesional selama 20 tahun di  studionya sendiri.

Selepas tamat pengajian di sekolah tinggi pada tahun 1989, Rusidah sambung belajar di pusat kemahiran kurang upaya.Di situ dia belajar menjahit dan fotografi.Sejak itu lahirlah bakatnya sebagai seorang jurugambar.



p/s : Apa alasan korang untuk berjaya? fikir-fikirkan lah..

Sumber : Here




9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

tabahnya....semoga kehidupannya dirahmati..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

I want my mom now!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

semua kamera film lama kecuali canon tu pun entyr lvl rasanya..skrg budak2 p shoppin complex bawak yg lbh canggih tp smata2 nak show off jer..fuck to those show offer

Anonymous said... Best Blogger Tips

sia tabik sama dia oww.bagusla dia ada jugak usaha utk mencari duit. tidak juga dia menyusahkan siapa2 spt yg minta duit smasa org makan2 di restoran. kbykan org2 minta duit tu sempurna akal fikiran dan fizikal tapi stiap hari mo minta duit.

mom said... Best Blogger Tips

mak kat sini thehell...

FARAH deeb said... Best Blogger Tips

Malunye mak kalau gambo yg dia amek lg chantek.. adehhhh! Tp pepun TABEK SPRING kat pomps ini!!!
My latest Entry :)
Surprise la sangatt!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

alhamdulillah... sekurang-kurang nye dia x letak cawan kt jalan2 xpn kat pasar malam... hrmmm....

Dad said... Best Blogger Tips

nnti bapak belikan utk thehell ye..

Calulla said... Best Blogger Tips

Kita patut bersyukur dengan kelengkapan Yg Allah bagi... jangan tau nak mengeluh dan menghina jer... Thanks GOD for everything...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...