Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 4 May 2012

OMG : Siapa Sebenarnya Artis Popular Di Bawah Ini ? (4 Gambar)

Siapa Sebenarnya Artis Popular Di Bawah Ini ?
Dulu cantik sekarang lain pula jadinya..


 Gadis Di atas sebenarnya adalah Madonna


31 comments:

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Mcm monyet the Hell pulop aq tg0k..haha 1st :D

In My Heart said... Best Blogger Tips

drug addict jgk ke dia ni? ape pon aku sokong ngan syaz...hahahhaa

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Hahaha... xD

Anonymous said... Best Blogger Tips

mne berok thehell???hahaha!

Anonymous said... Best Blogger Tips

da separuh abad, mmg la cmtu. hahaha

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

butuh pak hang 1st..tak habis2 kutuk aku..sial forever alone syaz ngan anon sengal bingai

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Hahahaha... :p

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

apa ni..ko sewel ker syaz...pelik aku..ko ni mesti ada wire putus kat otak..

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

bkn k0 ke.? Slame aq follow blog nie..aq tg0k k0 yg mcm x sihat otak..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

bukan aku tapi aku hanya menarik grombolan2 yang sewel untuk seakan sewel semacam aku tapi dasar realitinya bukan maka dgn nyata grombolan yang nyata persis kesewelannya akan muncul dek bagai tikus diumpan keju..KO PAHAM!

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi berok thehell..da la tu..jgn dok cc lame sgt..nti mak ko carik..haha..owh..die suh ko bli gudang garam bapak ko..haha!

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Haha..pabila m0nyet berb0hong..haha..bla la lu monyet..ayat cm taik..haha xD

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

fap fap fap fap fap fap..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

beruk gemuk telah kembali...welcom back..BN dalam gengaman ku skrg..kesian ko merempat tak nak mampos dah..

syaz..ko tak belajar membaca ke..kesian mak bapak ko susah2 melahirkan anak yang jahil cam ko ni, ayat2 yg marvellous ko kata taik..telah nyata terang bersuluhkan led..otak ko rusak macam jamban berbau taik..

garam dah beli dah, ari ni makan ikan kering masin sbb garam tulah..sedap mengalahkan kfc

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

takhta 1st masih milik aku..akan ku tuntut hingga ke liang lahad..puihkk ko syaz, ko lah makluk jahanam yg paling rusak dn sewel pernah aku temui..jubur ko bebau...hahahahhaha

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Haha..dasar monyet x de akal..pikir dulu sblum berkata-ii..dasar monyet banjingan..haktuihhhh.!!!

mom said... Best Blogger Tips

big bro telah kembali..welcome BigFat..abg long kau tu thehell...ank suami first mak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bapak ko suh bli rokok gudang garam le..bkn garam..baik ko g tukar cepat sblum bapak ko mengamok..haha!

Anonymous said... Best Blogger Tips

camni la jadi apabila keluarga berok berkumpul

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommm
kucar kacir jd nya blog ny..
now syaz nmbr one
brok tmbah msa untk on9
klu nak tahta unk nmber one
hahahahahaaaaa

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

i miss u thehell comolot duluuu.. mom mari kita berparti pisang.. yihaa wooooo...

Yuri said... Best Blogger Tips

baby nk ikut p party! luv u all! mom , bapak mane?? uncle big fat...brother hell jom berdisko

Anonymous said... Best Blogger Tips

aduh napa byk sgt monyet dlm blog nie tiba2? -.-'
dulu anon yg rule kat sini WOI ANON JGN BAGI CONQUER NIE BLOG ASG OLEH MONYET2 !

Anonymous said... Best Blogger Tips

the hell <--- monyet jenis mcm babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

................................................
OLEH KERANA SEMUA ADA KAT SINI...kaMi memperkenalkan watak2 keluarga yang akan terus menerus menceriakan BLOG ini tanpa anda kering gusi dan membuatkan anda bertambah stress

1)YURI-anak bongsu
2)BIGFAT-anak sulong
3)THEHELL-anak kedua
4)MOM-mak
5)DAD-bapak

watak2 ini bukan dibawa oleh seorang admin tapi satu watak seorang ADMIN tanpa mereka kenali antara satu sama lain
................................................................................................

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg la..dy dah tua la admin bodo...

Anonymous said... Best Blogger Tips

org dh tua mmg standard la camtu. bodoh betul admin ni

Dad said... Best Blogger Tips

bapak kat sini anak2 ku semua.. bapak sebok keje..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hah..dh complete dh..cmua beruk ada..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah ramai beruk dh sertai blog ini.. hehehe cute2.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...