Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 1 May 2012

Cool : Promise Tamang Phan, Gadis Mampu Menjadi Semua Watak Dengan Make-Up (12 Gambar)

Promise Tamang Phan, Gadis Mampu Menjadi Semua Watak Dengan Make-Up
Gadis ni dari Nepal mampu membuat pelbagai watak yang dia ingin hanya menggunakan make-up. Kini dia telah menjadi sensasi di internet kerana bakatnya. 

#1 : gambar sebenar Promise

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

puihhh 1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

first

Anonymous said... Best Blogger Tips

first..muahahahahahahaha XD

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!1st!!!Perghhh!!! Parents aku mesti bangga dapat anak macam aku ni.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

i like lady gagah

Anonymous said... Best Blogger Tips

mne lady gaga? xde pn.

Anonymous said... Best Blogger Tips

michelle phan...ske tgk dkt utube

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

hoi.ni bukan michelle phan la!!!!hahahahahaha.confident gile ek ko tulis komen anon.

just to said... Best Blogger Tips

dia makeup pon tak semua sama dgn org lain

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon yg tulis 1st dari no 2 sampai 5 suma useless!!! bodoh bertingkat2.. haahhahaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bab nak jd Lara Croft Tom Rider tu fail la bab Boobs Lara Croft Ummph Ummp dia nyer plak kecik bab tu dia cover ahaksssss...... Tp kecik2 pon kalo nyonyot best gak huahuahuahuahua ( sambil ketawa jahat)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bab jd Pocahantas plak nampak sgt oobs tu tempel ngan span huhuhuhuhuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm mizz nina pon ader gak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

best main ngan dia...dia leh jadi sape2 pn...
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

Eleh, kalo handal make-up macam rosmah mansor, aku bagi Rm 9,700 kalo ko boleh buat.

Innaz Abdullah said... Best Blogger Tips

gmbr yg last tu dah mcm muka NingBaizura je..bhahahahhaa!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

ni kakak ipar michelle phan la

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau ni michelle phan atau kkak ipr dia sklipn,aku pnh tgk dorang wt tutorial make up mmg cntik..xde beza sgt antara cara michelle phan atau kkak ipr dia make up,,,dua2 cara make up cntik

Anonymous said... Best Blogger Tips

Watak Belle (Beauty & The Beast) tu nampak cantik plak...hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...