Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 2 May 2012

Cun : Nora Danish Nampak Menawan Dalam Majalah Glam (4 Gambar)

Nora Danish Nampak Menawan Dalam Majalah Glam..
Admin rasa dia sangat cun dan menawan. Cuma satu masalah, agak menonjol..







28 comments:

aku hanya ikhwan said... Best Blogger Tips

omaigadd!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hekeleh kata baru pi mekah! hipokrit tunjuk tetek puii

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Astagfirullahalazim...masyaAllah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap fap fap...lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak isap tetek layut...nyam2...

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

hottest milf

Anonymous said... Best Blogger Tips

menetek!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni kalau aku dapat aku nyonyot siakk!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn buang entri ni yer admin..awal pagi krang nak guna pakai modal..tengah full tank ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jando gorsang ko apo ni? kot yo pon dudo dapek daro baru, jangan la tunjuk gorsang macam nihhhhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gambar first n second tu bukan Nora danish kot...tak pasal2 kena saman kang buat fitnah

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn nora danish?? habis sape?? opah kamu ke??

Anonymous said... Best Blogger Tips

keluarkan lagi entry ni...?admin2..ok lah..smalam tu aku angap kau xpnh amik kisah pasal dosa dan phala..oklah..all the best for duniawi

just to said... Best Blogger Tips

cukup2la tu post pasal2 bnde2 cmni...what the fish

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak mcm nora danish jer... macm edit jer... eee...fitnah tak bagus tau.... nnti dosa makin bertambah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo sangat ND nih..buat malu kaum hawa jew!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic no2 tu mcm bukan norah danish..ermmm...drake?? lelaki pilihan?? erk!

Anonymous said... Best Blogger Tips

inilah majalah glam dan nora danish yang sebenornya...pergi umrah taik dia kalau pakai baju nampak tetek.......cilakak lu(untung cameraman tu lol)

-billy fecren

In My Heart said... Best Blogger Tips

pic bfore dia g umrah...at least kat mekah sane pandai la dia minta ampun kat Allah smoga di berikan hidayah...yg korang ni bile lg nk bertaubat??? nak2 yg Fap Fap Fap lebih2 tu! :p

Sue Yusof said... Best Blogger Tips

siyes nora danish???

Pearl Black said... Best Blogger Tips

londeh !

Anonymous said... Best Blogger Tips

gile...rase nak melancap je tengok gambar nora danish ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main

Anonymous said... Best Blogger Tips

tetek ND mcm photoshop je

mom said... Best Blogger Tips

dah2 la kau siksa batin anak2 mak tu admin..sampai kering diorang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambar nora danish yang atas tu edit
aku ade sbb kenapa aku kate edit..
yg byk jmpe dye kat kelab tu tau la..haha
:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

MURAH.

Kalau ada gula-gula yang korang suka jatuh atas lantai, korang nak gula-gula yang dah takde cover ke atau yang ada cover?

Jawap dengan ikhlas dan jujur.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...