Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 1 May 2012

Sadis : Semua Kisah Anjing Yang Setia Dengan Tuannya Sehingga Mati (8 Gambar)

Semua Kisah Anjing Yang Setia Dengan Tuannya Sehingga Mati..
Cerita anjing ini sangat menyentuh hati. Walaupun mereka hanya binatang tetapi tetap mempunyai perasaan. Tidak seperti sesetengah manusia yang langsung tidak berperikemanusiaan. 


18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

owh...shit

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

hanjing!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anjing pn lg setia dari org...

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

wah,, tap kite ttp tkleh pegang and sentuh dye sebb rasanya sawan yang anjing ada..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tak faham apa nurmujahidah ismail ckp.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nurmujahidah sawan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

mujahidah ni cerdiknya....
celah mana xleh pegang anjing..lol
klu kering blh la

cik chinta said... Best Blogger Tips

nk sekor jg cmtu

Pwincess9 Juhary said... Best Blogger Tips

tuhan pon nak tunjuk.. haiwan kadang 2 lagi setia dan tulus dari manusia sendiri.. w/pun anjing

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedih lahh aku pulakk :'(

Anonymous said... Best Blogger Tips

touched...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pun tak faham numujahidah ckp ape...buat malu jek pompuan ni!

Anonymous said... Best Blogger Tips

huhu..sebak rsnya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mujahidah komen mcm keling..pastu xnk komen g dah..malu lettew..xpon da bunuh diri hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh pegang anjing,tp perlu samak selepas itu..n jika anjing tu dlm keadaan kering kita xperlu samak..just cuci mcm biasa
lg satu dlm islam dibenarkan peliharan anjing utk tujuan jaga tanaman, ternakan dan harta benda ,cuma xdibenrkan bawa anjing masuk ke dalam rumah.dan buat anjing mcm haiwan kesayangan lain...
cuma budaya msyarakat melayu je yg konon kononnya haram pegang anjing dan babi.. tp kalu pegang perempuan bukan muhrim xpe pulak...
#dr pegang prempuan bukan muhrim baik pegang anjing,,,

Sue Yusof said... Best Blogger Tips

sedih :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

T-T

Anonymous said... Best Blogger Tips

mujahidah ni dah byk kali dah aku tgk die berkomen kat page ni .. aku naik menyampah doe dgn minah sekor ni .. bodo la ko ni , bole pegang la bangang .. aku rase skrg ni, mujahidah ni yg sawan sebernarnyer wakakakaka

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...