Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 13 December 2011

OMG : Dress Pelakon China Tertanggal Selepas Dipijak Pengacara di Beijing (9 Photos)

Dua hari lepas, ramai selebriti terkenal China telah dijemput untuk menyertai pertunjukkan fesyen terbesar di Beijing. Antara jemputan yang hadir adalah pelakon Sun Feifei yang telah dinobatkan sebagai 'No. 1 Classic Beauty' di China. Tetapi selepas dia mengambil gambar bersama pengacara Fang Ling di atas karpet merah, Sun beredar tanpa menyedari dressnya itu telah dipijak oleh Fang Ling secara tidak sengaja. Dress Sun terus tanggal dan dia hampir telanjang di depan semua jurukamera. Petugas fesyen terus membawa Sun keluar dari kawasan tersebut.
p/s: kalau tengok betul-betul pada gambar, kelihatan pengacara tersebut seolah-olah sengaja memijak dress Sun Feifei. 


47 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha..nmpk sngt sengaja..

HANYA RM18 SEBULAN PLAN BLACKBERRY

2012 HAMPIR TIBA,JOM DAFTAR UNI

is_isaac said... Best Blogger Tips

memang sengaje neh, haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

makin bnyk lak entry yg nk ke 18sx dlm blog nie..baik tukar nama jew..bukan nak kongsi info pun..sapa la gamaknya admin blog nie? klu melayu islam.. baik pk dlu seblum post pic.. n lgi 1 pggunaan omg tu meniru barat.. baik tukar.. merosakkan minda pembaca jew.. ckup2 la bahan lucah yg belambak kt tenet ni.. maaf klu terasa.. tegur utk kebaikan bersama..

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha da kene sembur

Anonymous said... Best Blogger Tips

X suka jgn tgk..Admin x paksa pun sesape tgk blog die nie..sekian

Anonymous said... Best Blogger Tips

da tau tajuk sensasi g tgk jugak watpe?
nampak sangat pervert, pastu pura2 alim lepas habis tgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

utk yg diatas tu.. xyah nak blagak alim la ko.. bende mcmtu pun nk dkatakan 18sx.. bodo punya olang.. xyah masuk blog ni la ko.. mcmla admin rugi kalau kau tak baca..

Anonymous said... Best Blogger Tips

org menegur utk kebaikan...kenapa umat Islam sekarang xblh ditegur...semua nak naik hangin nak maki2...ini kerana hati mereka telah ditutup...Nabi SAW bersabda, berpesan-pesanlah sesama kita...jgn jadi jahil sgt ye...

Anonymous said... Best Blogger Tips

SY TEGUR SBB SY POMPUAN.. MEMALUKAN KAUM KAMI JEW.. LGIPUN BAGUS LA ADMIN NI MENGHERET KORANG SUME SEKALI NGAN DY N MEMPERBANYAKKAN DOSA KORANG.. SY X RUGI APA PUN.. NAPAK SGT MINDA KORANG TU OTAK KUNING YG DAHAGAKAN BENDA2 YG MCM TUKAN...KLU BUKA PUN X SEMESTINYA SY TNGOK SEMUA..SEKIAN.. TQ KPD YG KOMEN KT ATAS TU SBB MEMAHAMI..

Ibrahim Ismail said... Best Blogger Tips

Saya kurang faham psal sesetengah wanita yang suka dedah2 ni tapi bila terbogel tak suka pula. Maksud saya, kalau awak bangga dgn pakej awak, tunjuklah semuanya. Kenapa pura2 risau psal maruah bila prioriti anda sememangnya untuk menunjuk2?

Ps. Baiklah anonymous. Nabi ckp saling menasihati jadi saya nasihatkan awak lebih berhikmah (tactful) dalam menegur. Mungkin awak tak maksud nak sembur tapi cuba baca balik.. agak pedih juga ya. Admin blog tak kiralah islam ke kapir ke dah byk sumbangkn artikel yg berguna. Saya harap awak ada sembur kegembiraan, tahniah, penghargaan secukupnya. Orang Melayu agak kurang menghargai ya #personalview

malisretusafmily said... Best Blogger Tips

hangatnye komen2 kat cni... sy nk komen pun takut... per2 pun nk komen gak.... (nada lembut yer....nada lembut...)

sy jenuh tgk..tang mn kate 'pijak sengaje' tuh...rsnyer cam xsengaje jer....pase tgk muker si pemijak tuh mcm tkejut..lg pun..kain dema kan sama2 labuh.... (bsangka baik jer.... ^_^...) lagi pun..klo video..mungkin la kite leh wat anggaran yg tepat slah ker tidak si pemijak tuh...nih kan pic yg disnap... mana tau der pic yg tlepas dr nk disnap...??

lgpun..bg pendapat sy (boleh kan bg pendapat..???) ini semua tok pengajaran jugak...pd sesape tmasuk la artis... yg suker pake meleret2 cenggini... jgn la pake cenggini..tujuan nk lawo nk nmpak vorge gitu...alih2 dpt malu besar lg der.... (muhasabah diri...)

maaf yer..klo der yg terase...(xtuju sesape pun kat cni..huhuhu)

Anonymous said... Best Blogger Tips

baik.. en Ibrahim Ismail menang. kurang2 sy dah tegur..lantak la melayu apa nak jd..dunia akhir zaman..
klu encik x dew maruah.. apa kata post je pic bogel encik kt sini..

admin mmg byk smbangkan artikel berguna.. tq 4 that.. tp sy rasa x perlu kot nak share perkara mcm ni..

fredfretie said... Best Blogger Tips

its ok, apa2 pn congrate to admin sbb bg info2 yg best.
kpd pengunjung lain, x smua entry yg admin post ni msti kne tgk, "terutama yg alim2 tp perangai mcm ______ (fhm2 la sndri), and org yg kje kt office".

x kesah la anda perempuan ke apa, tp klu nak bermaruah, guna la nama sendiri, jgn la gne nama anonymous.. anda x bermaruah, penakut. at least guna akaun google mcm sy. hehe..

and lastly, "ramai orang suka mengutuk hasil kerja org lain (mcm anonymous kt ats), tp x ramai orang sanggup cari sumber untuk share mcm pe admin da buat." renungkanlah..

- psychot!c - said... Best Blogger Tips

aku rasa blog ni utk yg stress bukan utk muslimah sejati.. sila tukar bookmark anda kepada iluvislam.com sekian

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aah...ye x ye gak..nk bg advice tp salam pown xbg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

amende la korg..hal mcm ni pown leh jd isu..haha

adiey said... Best Blogger Tips

@Anonymous relax lar.. da dy ckap awal2 kn.. bl0g ne.. 2k inform s'luruh dunia.. kal0 k0e nak pa k0e nak.. k0e buat lar bl0g sendri.. k0e s0rg jak yg tg0k k.. heee.. aku rasa rmai 0rg dislike.. sap k0e ne tau c0ment jak.. hhmm.. c0ment dri sndri k.. jan t'rsa k.. tpi teguran 2k k'kebaikan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgnla smpai nk bertekak psl bnda cm ni..
pendapat masing2 kn..
xsuke xpyh tgk,n xpyh nk komen2..
tegur bia la dgn cara yg lembut..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg tukang tegur pn xlh trime yg kne tegur pn xlh trime.how?
sekadar hiburan.depends kt diri masingmasing.rse nk tgk,tgk la.rse xnk tmbh dosa xpyh tgk.tegur kdg2 lh teserong niatnye..
sye pn pmpn.its doesn't means sye otak kuning sbb tgk bnd2 alah ni..tok wt gelak je kot kn. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha nampak sgt pakai pad nak bg tersembul buah dada tu

Naufal said... Best Blogger Tips

alhamdulillah syukur ada muslimah yg mcm tu.. klu tkde muslimah mcm dia kite semua berdosa sbb tkda yg akan tegakkan agama Allah kt muka bumi ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

yes!! sokong utk gelak je..sbb nk tgk gelagat manusia ni.. haha! lawak je korang ni..
bnda ni pn nk berdebat.. selekeh!!! APTB!! HUHU

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmng x salah kalau nk menegur...tp kne la btol cara mnegur tu.... kalau tegur dgn cara baik dan berhemah...selalunya org akan boleh trima malah akan berterima kasih dgn kita...ape2 pon...blog ni mmng bnyk gak bg info menarik n terima kasih kepada yg prihatin....PEACE!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bising la korang..comment yg mnarik xder k..ahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape yg bisingnya??? ko bce je kan??? bkn dgr pon sume komen ni....hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

hui, dasyat benar juga org zaman skrg ni.. ni just skdar hiburan je.. smua org tak salah klau nak share pasal hal luar negara...sekurang2nya kita tahu perkembangan masa... btul kan... :) sya suka blog ni.. bleh hilang kan rasa boring kalau time masa kerja... :) thnks ya.. kalau bleh share lah lagi.. sya suka baca benda2 mcm ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

breast kecik..dia segan sbb kntoi pkai push up.kui3..

monkey king said... Best Blogger Tips

tajam juga mata ko ni... :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha,lawak la korg ni.bertekak psl hal yg bodoh..yg sorg sibuk nak menegakkan tiang agama kononnye,yg sorg lg bajet open minded sgt boleh terima sumer info xkire la haram ke halal.korg xpyh susah2 nk judge info yg admin kuarkan ni berguna ke tak,baca sudah.xsuke tutup,suke gi bukak entry lain.kepoh btol!

Fakhruddin Fakhrul said... Best Blogger Tips

dah name aku stress giler...nk serius2 p tmpat lain...nmpk entry pelik2 xyah tekan...jgn hipokrit sgt la...malu org bace nt

Anonymous said... Best Blogger Tips

rilek sudah..nama pon blog akustressgiler..lps tuh dpt ilangkn stress tgk bnda2 cmnih..ok ape!well done!haha

andzs_addawiyah said... Best Blogger Tips

Hahaha...stress aku bace komen korg...hahahahaha...cm bdk2....cube amek jd kn tauladan...amek yg positip je...yg negatip tu toksah le diikut..pe la payoh bebeno...

monofoxa said... Best Blogger Tips

lagi menarik tgk comment2 sini..hahaha..i love you'll.peace!

Anonymous said... Best Blogger Tips

KECOH BTL R!!!X SUKE BLAH JE R YG SBUK NK TGK GK PEHAL!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo xnk tgk...xpyh la msuk page nie...
bt menyemak jew...!
bt0l x admin?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau x nk kecoh....jgn la komen....ko bising2 ckp org kecoh ngn komen ko tu la sbnrnye lg buat bertambah kecoh......bengapppppp hahahahahah

monkey king said... Best Blogger Tips

hahaha... lawak lah org buat komen ini kan... hahaha...

adam said... Best Blogger Tips

aku stress tngok komen pada entry yg stress. memang btul2 stress kat sini heheee

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaa...klaka la komen kat cney~

Anonymous said... Best Blogger Tips

maaf ya..tumpang lalu..blh komen sket..???t.ksh pd y sudi menegur..beringat dan berpesan2 kan..semoga kelakuan x senonoh dn menjolok mate xkan ade dlm keturunan sy dan semoga Allah lindungi keluarga kami dr kemaksiatan..mmg byk juga ya gambar2 'panas' dlm ni..sj buka ni kot leh cr bahan2 y blh buat tersenyum..sbb title aku stress giler...tp xsgka lak dpt tgk gmbr cuci mata..astaqhfirullah..dpt dah catitan malaikat sebelah kiri ni..sama2 kita berdoa semog segala y tak baik dijauhi dr adk beradik dn keturunan kita..

the sait storiez said... Best Blogger Tips

ap nk gdo2 . blog ni kn untok hiburan smate mate .

Anonymous said... Best Blogger Tips

bdo2 amapa ni benda cam ni pun nk besarkan setkat nampak dada pun nk bising!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

.....

balkis_88 said... Best Blogger Tips

hmm... pasal 1 gmbr je, korg plk yg jd isu. aku yg baca komen korg ni lg stress.. tp aku sokong 1 komen tu, dia malu psl pkai bra push up. haha.. lawak! anyway, thanks for ur info. peace...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kehkehkeh memang lawak first class le korang... hal gini nak kecoh.. hahahaha...gaduh sama sendiri plak tuh.. hehehehehehhehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh punya org atas. kalau xsuka,jgn baca website ni. Ni pla thegeh2 nak kutuk admin. nak ckp melayu islam, bknnya smp tdedah telanjang pun. admin mmg akn tapis n censored suma tu. tu la korg, cikit2 xble. ni utk pgajaranla.

LB said... Best Blogger Tips

hehehe hanya mampu tersenyum membaca komen2 di atas :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...