Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 11 July 2011

Sertai Kontest STRESS blog AkuStressGiler dan menangi hadiah sehingga RM550

STRESS?? Anda ada caranya untuk tangani semua STRESS anda? Seperti yang dijanjikan pada entri sebelum ini, dengan rasminya blog ASG akan menganjurkan contest pertama kami : KONTEST STRESS. Senang je, post yang paling banyak komen dan juga dipilih oleh blogger-blogger undangan kami (akan diberitahu kemudian) akan menang hadiah sehingga RM400 (setakat ini, harap-harap lebih banyak sumbangan akan tiba J). Yang nak memberi sumbangan sila ke link ini : link

Mari kita terus ke maklumat lanjut kontest ini.
SYARAT-SYARAT
  1. Terbuka kepada semua BLOGGER – tak kira blog apa pun BAHASAnya
  2. Tinggalkan komen dan link entri dibawah post ini untuk pengesahan penyertaan kontest ini.
  3. Kontest ini terbahagi kepasda dua kategori : Tip kurangkan STRESS! Dan “Siapa lebih STRESS?”
  4. Pemenang adalah mereka yang mempunyai komen yang paling banyak (30%) dan dipilih oleh Blogger yang akan kami umumkan tidak lama lagi (70%)
  5. Tarikh pertandingan adalah bermula 10 Julai 2011 – 15 Ogos 2011(11.59PM)
  6. Tajuk ENTRI anda tentukan sendiri tetapi mesti masukkan kata kunci sekali.
  7. Keputusan akan diumumkan dua/tiga hari selepas pertandingan tamat.
  8. Seorang blogger hanya berhak untuk menang satu hadiah sahaja. Hadiah sepenuhnya akan dinyatakan seminggu sebelum kontest berakhir.
  9. Penganjur berhak mengubah syarat-syarat mengikut kesesuaian pada bila-bila masa.
  10. Untuk mendapat update dan maklumat terkini mengenai contest ini sila follow Twitter dan Like Facebook AkuStressGiler 
  11. Sila tinggalkan maklumat berikut di ruangan komen dibawah ini:
Nama:
URL Entri:
Kategori :
  1. Setiap ENTRI mesti sertakan ini di penghujung entri anda : 
Kontest STRESS (10 Julai – 15 Ogos 2011) anjuran Blog AkuStressGiler dan ditaja oleh blog gnetdaniel , gobblogz, 2dayblogger dan azrijohan

KATEGORI YANG DIPERTANDINGKAN

1. Tip Kurangkan Stress
·     Stress adalah masalah biasa untuk manusia di muka bumi ini. Kalau tak stress memang tak sah.
  • Jadi dalam kategori ini, anda mesti nyatakan LIMA tip anda sendiri yang paling berkesan untuk mengurangkan stress. Sila sertakan juga contoh-contoh yang menarik untuk menyenangkan pembaca.  
  • Setiap TIP akan dimasukkan ke dalam ENTRI khas akustressgiler dengan link blog anda. Tip-tip ini juga bertujuan untuk menjadi PANDUAN dan DORONGAN untuk mahasiswa/i yang akan memasuki IPTA bulan September serta Pelajar-Pelajar Tahun 6, Tingkatan 3, Tingkatan 5 dan 6 yang bakal menduduki peperiksaan UPSR, PMR, SPM dan STPM. 

  • Jadi bagi TIP yang boleh membantu mereka dan menjadi sebahagian dari hidup mereka. 
2. Siapa lebih STRESS?
  • Kategori ini, anda diminta untuk mengupload sekurang-kurangnya SATU (max 5)  gambar PALING STRESS anda ke dalam ENTRI anda.

  • Setiap ENTRI mesti ada caption tentang GAMBAR anda seperti kenapa? Apa Cara anda selesaikan? (tidak lebih dari 50 patah perkataan)

  • Setiap GAMBAR akan dimasukkan ke dalam ENTRI Album STRESS yang khas dalam blog akustressgiler
HADIAH YANG DITAWARKAN SETAKAT INI
  • Wang Tunai RM 50 (akustressgiler)
  • Wang Tunai RM 50 (gobblogz)
  • Voucher Sushi RM 10 x 4 (gnetdaniel)
  • Voucher Makan 50% di Bouquet Garni x 4 (rainforest)
  • Perfume Davidoff CHAMPION Original RM 230 x 1
  • TERKINI!! Wang Tunai RM 30 (2dayblogger)
  • TERKINI!! Retail Top Up Agent RM 90 (azrijohan)
  • ANDA nak member sumbangan?? (klik sini)
PENYERTAAN  

Kategori : "Siapa Lebih STRESS?"
Kategori : Tip Kurangkan STRESS

    13 comments:

    Mama AA's said... Best Blogger Tips

    bestnye klu dpt masuk n menang, masalahnya mcm x akan menang jek :(

    danish said... Best Blogger Tips

    syok ni. Insyaallah akan sertai jika ada kelapangan

    memorial cute girl said... Best Blogger Tips

    dengan ini saya isytiharkan saya sertai contest ni
    nama : noor sa'adah bt azmin
    url entri :http://gataltangan91.blogspot.com/2011/07/stress-kah-aku.html
    kategori : siapa lebih stress

    ~min~ said... Best Blogger Tips

    Dengan suka hati nya join kontest ni...
    kategori 1. tips kurangkan stress..

    http://lalat-pening.blogspot.com/2011/07/tip-kurangkan-stress.html

    Nor-Fakhry-Norzilan said... Best Blogger Tips

    Nama : Nor Fakhry Norzilan
    url entri : http://nor-fakhry-norzilan.blogspot.com/2011/07/aku-join-contest-blog-akustressgiler.html
    kategori : Tips kurangkan stress

    danish said... Best Blogger Tips

    Nama:mohd nazir ( Danish)
    URL Entri:http://anakdunia.com/2011/07/5-tip-kurangkan-stress/
    Kategori :Tip kurangkan stress

    hafizaiman95 @ fizs said... Best Blogger Tips

    Nama: Muhamad Hafiz Aiman bin M. Sani
    URL Entri: http://www.hafizaiman95.com/2011/07/lima-tips-hilangkan-stress.html
    Kategori : Tips kurangkan stress

    Cik Bunny said... Best Blogger Tips

    Nama: Fahima (Cik Bunny)
    URL Entri: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/07/kurangkan-stress-korang-style-cik-bunny.html
    Kategori : Tips Kurangkan Stress

    baby said... Best Blogger Tips

    joiin taw!
    hehee...
    nama: NORNAQIYAH BINTI MOHD.SANI

    url: http://nonasani.blogspot.com/2011/07/tanya-akutip-kurangkan-stress.html

    kategori:TIPS KURANGKAN STRES

    zulain said... Best Blogger Tips
    This comment has been removed by the author.
    cik pulau said... Best Blogger Tips

    ok join jugak...

    nama : Azlini Mustofa(Cik Pulau)
    url entri : http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/07/korang-tau-macam-mana-nak-hilangkan.html
    kategori : tips kurangkan stress

    kechik kewchik said... Best Blogger Tips

    oke dah join .

    nama : Farah Umi iLyane .
    url entry :http://kechikewchiktalk.blogspot.com/2011/07/tips-hilangkan-stress-stail-eden.html
    kategori: TIPS KURANGKAN STRESS .

    zulain said... Best Blogger Tips

    My one is wrong larh ! Aien punyew sepatotnyer kat siapa stress dari aku !
    Chocolatybunny punyew.....

    Post a Comment

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...