Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 25 May 2013

Cool : Pulau Baa Atoll, Lokasi Untuk Anda Lupakan Kerja Sibuk Anda (10 Gambar)

Pulau Baa Atoll, Lokasi Untuk Anda Lupakan Kerja Sibuk Anda.
Anda sibuk dan pening dengan kerja anda? Anda ingin rehat dan tak tahu mana nak pergi? The Baa Atoll boleh menjadi pilihan anda. Ianya terletak di Dusit Thani, Maldives. Pulau ini dikelilingi oleh lautan yang begitu jernih airnya dan keindahan koral sekelilingnya. Selain itu, villa yang tersedia di sini juga menakjubkan.  

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Belakang rumah aku pun ade

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahah.. rollink

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ya Allah..
Cantiknya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh cuti kt sini tpi byran nye admin tanggung .. boleh ??

Anonymous said... Best Blogger Tips

rehat kat hotel bajet sudah

Anonymous said... Best Blogger Tips

sorang meroyan belakang rumah dia pun ada.

sorang lagi meroyan suh rehat kat hotel bajet.

orang malaysia nia salah makan ke apa makin bengap aku tengok sorang2.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tk silap aku belakang rumah bapak ko pun ade haritukan anon 06:21

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagus comment2 kat sini. tak mcm di blog serius tu. tak bertamadun. dah lah admin syok sendiri, balas comment org pun mcm dia saja yg pandai..puuiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

pernah main game Dead Island? Hahaha, nnti semua jadi zombie pndai2 la idup dengan zombie tuh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 1st (16:46 )..Blakang rumah kau bukan kah kandang BABI????? Kah kah kah

The Seven Thing said... Best Blogger Tips

x best...best lg himpunan rakyat 505 hehe

Miss Kay said... Best Blogger Tips

main-main air kat keliling pulau tu boleh lah...bantai arus deras terhanyut kang, terlepas ke laut dalam sikit, mampus kene makan jaws...tak kesiannya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

edit jee lebih ni,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Miss Kay pandai BM? aku ingat sibuk jaga anak janggut duck dynasty je. pantat la engkau org sume
-ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...