Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 25 May 2013

WTF : [Video] Iklan Terbaru Dari Thailand Yang #BadAss Giler (NSFW)

Iklan Terbaru Dari Thailand Yang #BadAss Giler.
Apa-apapun orang Thai memang mempunyai idea untuk penyampaian iklan mereka. 


Video :

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sabah dan sarawak milik Filipina!!!!

Ganyang semenanjung!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nampaknya para penanam ubi boleh berimaginasi sebegini untuk lebih bersemangat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hi semua...di sini ada bisnes baik....modal ikut selera dan income memang boleh tahan... tak payah lagi kasi keluar MONEY...Hanya perlu REGISTER & RAJIN... saya dah dapat anda pula bagaimana...tak kan mau tengok saja... Jom ramai2 cuba & klik pada link di bawah..
http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=165065

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
mamak kaw aku milik bapak mu

Anonymous said... Best Blogger Tips

an0n fist tu mmg geng2 sabah yg duk ulu2.. bodoh2

Anonymous said... Best Blogger Tips

bisnes baik dah datanggg.. moneeyy moneyyyy aku kaya...moneyyyyyyyyy

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 14.03..sampai kiamat kami org sabah tak akui org Filipina..kamu cuma pendatang yang merempat di negeri org lain..tempat sendiri pun papa kedana..ada hati sabah sarawak milik korang..buta sejarah..dasar pendatang haram tak de pelajaran..ko ganyang la semenanjung sorg2..kami org sabah, Swak semua berpelajaran tak teringin nak ikut ko la pendatang..pi balik la negara ko tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni iklan Thailand, jgn bukak cite Filipina leh x?
Sarap!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 12.09...terbaikkk

Alexia Nanda said... Best Blogger Tips

[#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
[#]PORN|melayu luncah video
[#]PORN|lucah awek bertudung

[-]10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
[-]Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
[-]cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

[*] |kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
[*] |melayu luncah video
[*] |lucah awek bertudung

[$]pepek luncah awek
[$]luncah video terbaru
[$]gambar gambar luncah

[+]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
[+]PORN|awek bertudung telanjang
[+]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP

[^]PORN:pepek luncah awek
[^]PORN:luncah video terbaru
[^]PORN:gambar gambar luncah

[$]pepek luncah awek
[$]luncah video terbaru
[$]gambar gambar luncah

[@]cerita rogol awek bertudung
[@]video rogol awek
[@]awek di rogol jejaka
[@]rogol awek melayu

[!]11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[!]Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[!]Video bogel awek arab dance

[%]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[%]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[%]PORN|Video bogel awek arab dance


[&]Awek kampung mandi bogel
[&]Foto awek malay bogel - Camcon Oil
[&]AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya






























































































































Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...